سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق ویژه اقتصادی کرمان 

در نشست معاون اقتصادی استاندار کرمان با مدیران مناطق ویژه اقتصادی استان، روند سرمایه‌گذاری خارجی در این مناطق بررسی شد. 

 در نشست  معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با مدیران اداره کل اقتصاد و دارایی، مالیاتی، رئیس اتاق بازرگانی، مدیران مناطق ویژه اقتصادی بم و رفسنجان و مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری کرمان، روند سرمایه‌گذاری خارجی در مناطق ویژه اقتصادی و تسهیل و رفع موانع پیش‌روی آن بررسی شد. 

اعمال مشوق‌های سرمایه‌گذاری از جمله معافیت‌های مالیاتی، تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری، ارتقای مزیت‌های اقتصادی، زیرساخت‌های حمل و نقل و امکانات از جمله مباحث مطرح در این نشست بود. 

امیر حسن‌زاده در این نشست با اشاره به اینکه صنعت گردشگری، یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب کرمان است و باید از این ظرفیت برای رونق اقتصادی استان  کرمان استفاده کرد، گفت:  شناخت توانمندی‌های استان کرمان، نخستین گام برای رونق این صنعت است و  امسال سهم استان کرمان از محل تبصره ۱۸ در حوزه گردشگری حدود ۵۷ میلیارد تومان است.

او با اشاره به محدود بودن منابع دولتی خطاب به سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری بیان کرد: سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری بازار سرمایه را دریابند.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به شکل‌گیری مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان تصریح کرد: بخش سرمایه‌گذاری کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان ذیل شورای توسعه و برنامه‌ریزی باید به شکل قوی‌تر پیش رود و شاهد اقدامات و طرح‌های موثر در این حوزه باشیم.

آینده گردشگری کرمان در دستان سرمایه‌گذاران است

سعید شاهرخی، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان با اشاره به اینکه ردیف بودجه مستقلی برای گردشگری استان کرمان وجود ندارد،  گفت: سرمایه‌گذاران بخش گردشگری نیاز به حمایت دارند و آینده گردشگری استان در دستان آن ها است.

او با اشاره به اینکه گردشگری باید به عنوان مکمل اقتصادی پذیرش شود، بیان کرد: سرمایه‌گذاری سبز در گردشگری گامی مثبت برای گردشگری پایدار است که باید مورد توجه قرار گیرد.

شاهرخی توسعه گردشگری استان کرمان را منوط به همکاری و تعامل همه دستگاه‌های مرتبط با گردشگری دانست و بیان کرد: حوزه گردشگری کارکرد همه جانبه دارد و اگر این صنعت رونق پیدا کند، شادی و نشاط در جامعه خواهیم داشت.

او با بیان اینکه بانک‌های استان عملکرد خوبی در زمینه همکاری با سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری ندارند؛ ولی عملکرد صندوق توسعه تعاون قابل تقدیر است ، گفت: امسال حدود ۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درخواست تسهیلات داریم.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان ضمن درخواست از استانداری کرمان در خصوص همکاری لازم برای تخصیص اعتبارات بیان کرد: هم اکنون  ۹۲ پروژه در حال ساخت با اعتبار ۵۰۰۰ میلیارد تومان داریم که زمینه اشتغال حدود ۲ هزار نفر را در حوزه گردشگری فراهم خواهند کرد.

بودجه گردشگری استان از ۵ درصد به ۱۰ درصد رسیده است

محمدرضا وحیدی ،رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان نیز با اشاره به اینکه بودجه گردشگری استان از ۵درصد به ۱۰ درصد رسیده است گفت: مشارکت عمومی و خصوصی یکی از روش‌های تامین منابع و تکمیل پروژه‌ها است.

او با بیان اینکه استان کرمان در سند آمایش سرزمینی کشور یکی از اضلاع مربع گردشگری قرار گرفته است، افزود: برای رونق گردشگری سلامت باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای انجام گیرد؛ زیرا استان کرمان ظرفیت خوبی در این زمینه دارد.

 وحیدی با اشاره به اینکه اتکای بیشتر مردم و سرمایه‌گذاران به تسهیلات بانکی است، بیان کرد: متاسفانه به اندازه درخواست‌ها، منابع نداریم؛ بنابراین باید به دنبال راه‌های دیگر تامین سرمایه باشیم.

او  در ادامه به پروژه‌های نیمه تمام حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، زیرساخت‌هایی که باید تکمیل شود را به ما اعلام کند و ما از دستگاه‌های اجرایی درخواست تکمیل آن را مطالبه می‌کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرماندرباره تبلیغات و معرفی جاذبه‌های گردشگری استان کرمان گفت: بودجه‌ای برای این موضوع به اداره‌کل میراث ‌فرهنگی استان کرمان تعلق می‌گیرد؛ اما اعتبارات دولتی کفاف این مهم را نمی‌دهد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.