سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه صنعتی کشور:

۷۰۰ هزار نفر در مناطق آزاد تجاری کشور در حال فعالیت هستند

عبدالملکی گفت: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت متوسط با اشتغالزایی ۷۰۰ هزار نفر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی فعال است.

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه صنعتی کشور عصر امروز در شورای اداری استان کردستان با بیان اینکه در ایران ۹۴ مناطق آزاد و منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد ۱۸ منطقه آن آزاد و مابقی منطقه ویژه هستند.

حجت‌الله عبدالملکی خاطر نشان کرد: در مجموع ۴۸ مورد از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حال فعالیت هستند و علاوه  بر اینکه اثرات خوبی در اقتصاد ملی داشته‌اند در صادرات غیر نفتی نیز تاثیر گذار است به نحوی که بیش از یک سوم صادرات غیرنفتی جمهوری اسلامی ایران معادل ۱۸ میلیون دلار مربوط به همین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است.

به گفته وی، بیش از ۷۰ درصد ترانزیت کشور از مبادی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اتفاق می‌افتد و به نوعی می‌توانیم بگوییم اغلب مبادی خروجی و ورودی ما یا منطقه آزاد و یا منطقه ویژه اقتصادی هستند.

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه صنعتی کشور با تاکید بر اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت متوسط با اشتغالزایی ۷۰۰ هزار نفر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی فعال است که این کارنامه مثبت برای این مناطق است، گفت: شاخص اجرای اقتصاد مقاومتی رفاه است و عنصر کلیدی و رکن کلیدی برای تحقق این مهم رونق تولید است.

عبدالملکی تصریح کرد: عمق سیاست اقتصاد مقاومتی تولید است و به همین منظور رهبر معظم انقلاب چندین سال است بر ضرورت توجه به این حوزه تولید تاکید می‌فرمایند.

وی اضافه کرد: رشد تولید، ارزش سرمایه، ارزش کار، کالای داخلی، کالای ایرانی، دانش بنیان همه و همه ابعاد مختلف عنصر تولید است.

تولید مهارکننده تورم است

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه صنعتی کشور با بیان اینکه تولید قبل از اینکه منجر به رفاه شود چند اثر مهم دارد، افزود: تولید مهارکننده تورم است، با افزایش تولید، تورم به صورت پایدار مهار می‌شود، تولید مقاوم کننده اقتصاد کشور در برابر تحریم‌ها و بسترساز ایجاد اشتغال است.

عبدالملکی تصریح کرد: تولید، تامین کننده بودجه دولت است بدون اینکه بار مالیاتی را افزایش دهید درآمد‌های مالیاتی بر اساس افزایش تولید افزایش پیدا می‌کند و نیاز به صادرات نفت خام کاهش پیدا می‌کند و منابع ارزی کشور با صادرات تولیدات رشد پیدا می‌کند.

عبدالملکی با بیان اینکه رکن رکین اقتصاد مقاومتی تولید است، اضافه کرد: در گام دوم افق فراتر از جمهوری اسلامی است، مدل ما در گام دوم ایرانی اسلامی پیشرفت و اقتصاد مقاومتی جز اقتصادی بسیار مهم این الگو است.

وی ادامه داد: ما در گام دوم می‌خواهیم تمدن‌سازی کنیم و این تمدن‌سازی فقط مربوط به ایران نیست کشور‌های متعددی باید در یک مسیر قرار گیرند تا یک تمدن اتفاق بیفتد، مدل ما در بعد اقتصادی، اقتصاد مقاومتی جهانی و بین‌المللی است و اقتصاد مقاومتی گام اول در کشور‌های اسلامی است.

عبدالملکی تصریح کرد: ما در جهان اسلام بیش از ۲۵ درصد جمعیت و منابع را داریم، اما کمتر از ۱۰ درصد تولید دنیا را داریم، به این شکل تمدن‌سازی صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: سهم ما از اقتصاد دنیا هرگز ۲۵ درصد نیست و این بخاطر این است که تولید به ۲۵ درصد نرسیده و این مهم موجب شده اقتصاد دنیای اسلام پایمال شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.