سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خیکی پنیر اطاقور ثبت ملی می شود

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان از ارسال پرونده پنیر خیکی به وزارت میراث فرهنگی خبر داد وگفت:تا روش تهیه و فرآوری این پنیر را در فهرست آثار ملی کشور ثبت شود.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان از تدوین پرونده ثبت ملی خیکی پنیر به دنبال برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: پرونده مذکور به وزارت میراث فرهنگی ارسال می شود تا روش تهیه و فرآوری پنیر خیکی را در فهرست آثار ملی کشور ثبت شود.

 ولی جهانی با بیان اینکه خیکی پنیر یا پنیر جلدی سابقه تاریخی دارد، اظهار کرد: با توجه به کاوش های باستان شناسی انجام شده، قدمت این پنیر محلی به دوره اشکانیان برمی‌گردد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان شغل اصلی مردمان منطقه اطاقور را دامداری دانست و افزود: به دنبال معرفی پنیر خیکی به عنوان برند سوغات اطاقور هستیم.

او هدف از برگزاری جشنواره های فرهنگی و تاریخی را احیای هنرهای سنتی و صنایع دستی گذشته و سوغات محلی هر شهرستان اشاره کردو گفت: دنبال رونق گردشگری به عنوان یکی از ارکان توسعه پایدار هستیم.

جهانی با اشاره به استقبال خوب مردم و گردشگران از نخستین جشنواره خیکی پنیر، اضافه کرد: مردم زیادی با این پنیر محلی خاطره دارند؛ خیکی پنیر اکنون خیلی کمیاب شده و باید این محصول محلی طبیعی را بیشتر به مردم ایران و مردم جهان معرفی کنیم.

او همچنین از تدوین پرونده ثبت ملی خیکی پنیر به دنبال برگزاری این جشنواره دانست و یادآور شد: پرونده مذکور به وزارت میراث فرهنگی ارسال می شود تا روش تهیه و فرآوری پنیر خیکی را در فهرست آثار ملی کشور ثبت کنیم.

 

برچسب ها: پنیر ، اطاقور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.