حسین فیروزی در جلسه شورای آموزش و پروش این شهرستان از احداث ۶۵ هزار واحد مسکن اقدام ملی در شهر سهند خبر داد و گفت: با توجه به واگذاری تدریجی مساکن به متقاضیان جدید و انتقال و افزایش جمعیت در شهر سهند در سالهای آتی به ۳۵۰ کلاس درس نیاز داریم تا بتوانیم نسبت به تامین فضای آموزشی اقدام کنیم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵ باب مدرسه در شهر سهند بصورت دو نوبته اداره میشوند از کمبود فضای آموزشی در این شهر خبر داد و گفت: برای تک شیفته کردن مدارس در این شهر جدید به ۱۵ باب مدرسه ۱۲ کلاسه نیاز داریم که تنها ۵ باب مدرسه در حال احداث است و این امر بر کیفیت آموزش دانش آموزان تاثیر گذار است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسکو هم نبود اعتبارات مالی را عامل اصلی در عدم تکمیل طرحهای آموزشی در روستاها و شهراسکو عنوان کرد و گفت: تعداد ۲۲ باب مدرسه فرسوده و در حال احداث در شهرها و روستاهای این شهرستان وجود دارد که از پیشرفت فیزیکی ۵ تا ۵۰ درصد برخوردارند که به علت کمبود اعتبارات مالی نیمه تمام رها شده و نیازمند تامین اعتبار برای ادامه ساخت میباشند.
یوسف درخشانی همچنین امکانات و تجهیزات آموزشی مدارس اسکو را قدیمی و مربوط به دهه ۶۰ عنوان کرد و گفت: این امکانات، تجهیزات آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی در شان آموزش و پرورش شهرستان اسکو نبوده و همزمان با علوم و کتب درسی برروز نیست و این امر در کیفیت آموزشی دانش آموزان تاثیر منفی دارد.
حجت الاسلام حافظ نیا امام جمعه اسکو هم با اشاره به احداث مدارس جدید در شهر سهند و تجهیز آنها به امکانات آموزشی، از مغفول ماندن مدارس اسکو به امکانات و تجهیزات آموزشی انتقاد کرد و افزود: امکانات و تجهیزات آموزشی تخصیص داده شده توسط اداره تجهیزات و توسعه مدارس استان به مدارس شهر سهند نباید به حساب مدارس شهر اسکو گذاشته شده و از امکانات آموزشی اسکو کاسته شود.
وی افزود: هر چند شهر سهند با توجه به افزایش جمعیت دانش آموزی نیاز به احداث و تجهیز مدارس تازه تاسیس میباشد، ولی مسئولین استانی از نظر تخصیص امکانات و تجهیزات آموزشی باید نگاه ویژه به این مسئله داشته و متناسب با شهرها نسبت به تخصیص امکانات و تجهیزات اهتمام ورزند تا مدارس شهر اسکو به بهانه تخصیص امکانات آموزشی به کل شهرستان بی نصیب نماند.