سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توجه به تولید، عاملی برای پایداری امنیت غذایی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: باید به تولید در جامعه توجه شود تا با درآمد حاصل از آن بتوان امنیت غذایی را پایدار کرد.

اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در همایش گرامیداشت روز جهانی غذا گفت: در قرارگاه امنیت غذایی استان باید به اصلاح چرخه تولید و الگوی مصرف توجه ویژه‌ای شود.

او افزود: پیام روز جهانی غذا این است که بیش از گذشته باید به امنیت غذایی در کشور‌های جهان توجه شود و باید امکان دسترسی به تغذیه سالم برای همه افراد جامعه فراهم شود.

اشرفی اظهار کرد: برای فراهم شدن امنیت غذایی، مؤلفه‌هایی لازم است که یکی از آن‌ها، شرایط مناسب برای تولید است تا از در آمد ناشی از آن، افراد جامعه بتوانند مواد غذایی مورد نیاز خود را تهیه کنند.

به گفته معاون استاندار، در آمد مردم خراسان جنوبی نسبت به خیلی از استان‌های دیگر کشور پایین‌تر است به طوری که تا پارسال از نظر در آمد یک فرد شهری در رتبه ۲۴ و یک فرد روستایی در رتبه ۲۸ کشور قرار داشتیم.


بیشتر بخوانید


او بیان کرد: در جا‌هایی از کشور که تولید ثروت کمتر است، با ورود حاکمیت از کوچک شدن سبد معیشت خانوار جلوگیری شده است.

اشرفی ادامه داد: با توانمندی دو هزار و ۱۰۰ خانوار به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی، این افراد از پوشش خارج و امنیت غذایی برای آن‌ها فراهم شده است.

معاون استاندار تصریح کرد: زیر بنای توسعه پایدار، امنیت غذایی است که از طریق منابع موجود در هر کشور و واردات بخشی از منابع مورد نیاز، تأمین می‌شود.

او عنوان کرد: ثبات و پایداری در امنیت غذایی را با بهره گیری از شرکت‌های دانش بنیان باید در استان فراهم کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.