روحالله زینلی بیان کرد: به مناسبت فرارسیدن هفته پدافند غیرعامل در آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان بخش کنترل کیفی و کشف تقلبات شیر با تأمین تجهیزات مربوطه راهاندازی شد.
وی افزود: باتوجهبه نقش و اهمیت مصرف شیر و فرآوردههای لبنی در سبد خانوار، با فعالشدن آزمایشگاه مذکور گام مؤثری در ارتقای بهداشت و سلامت مصرف شیر خام در استان برداشته شده است.
نمونههای دریافتی، از نظر پارامترهای فیزیکوشیمیایی (پروتئین، چربی، لاکتوز، نقطه انجماد و ماده خشک)، کشف تقلبات (آب اضافی، افزودن هیپوکلریت، جوششیرین، آبپنیر، فرمالین، پرمیت، اوره، نمک، نشاسته و شیرخشک) و میزان بقایای سم آفلاتوکسین M۱ مورد سنجش قرار گرفتند.