سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تصویب ایجاد سازمان احیا و بازآفرینی محلات شهری

در یکصد و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز با لایحه ایجاد سازمان احیا و بازآفرینی محلات شهری شهرداری شیراز موافقت شد.

در یکصد و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز لایحه دوفوریتی شهرداری شیراز، درخصوص خرید و بهره برداری ناوگان برقی غیر ریلی (اتوبوس، میدل باس، مینی بوس، ون، تاکسی و موتورسیکلت)، به شماره ثبت لایحه مورد اشاره با حضور ۱۱ نفر اعضای شورا بررسی شد و مستند به ماده ۸۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱/۳/۱۳۷۵ و اصلاحات بعدی آن، ضمن تصویب دوفوریت لایحه مذکور، به شرح زیر به تصویب رسید. 

 براساس ماده واحده این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود به منظور نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و کاهش اثرات زیست محیطی ناشی از عملکرد خودرو‌های حمل و نقل مسافر درون شهری شیراز و همچنین ظرفیت‌های قانونی ایجاد شده در قانون بودجه کشور و قانون هوای پاک و سایر قوانین موضوعه با همکاری وزارت نفت، وزارت کشور، بانک‌های عامل و خودروسازان داخلی و شرکت‌های بخش خصوصی نسبت به خرید و بهره برداری ناوگان حمل و نقل مسافر درون شهری برقی غیر ریلی (اتوبوس، میدل باس، مینی بوس، ون، تاکسی و موتورسیکلت) با در نظر گرفتن صرفه و صلاح و با رعایت آیین نامه مالی و معاملاتی شهرداری اقدام کند.

تصویب انعقاد قرارداد تأمین مالی خرید تعداد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس

دستور کار دیگر لایحه شهرداری شیراز، در خصوص انعقاد قرارداد تأمین مالی خرید تعداد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس، به شماره ثبت لایحه مورد اشاره، ارسالی از کمیسیون‌های حمل ونقل و ترافیک و عمران و برنامه، بودجه، امورحقوقی و املاک شورا، با حضور ۱۳ نفر اعضای شورا بررسی شد و به تصویب رسید. 

براین اساس به شهرداری شیراز حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۳ اجازه داده می‌شود، ضمن رعایت صرفه و صلاح شهرداری و رعایت ضوابط و مقررات قانونی نسبت به انعقاد قرارداد تأمین مالی خرید تعداد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی بر اساس تفاهم نامه شماره ۱۲۷۰۶۶‏/۱۴۰۲ مورخه ۰۶‏/۰۳‏/۱۴۰۲ فیمابین شورای اسلامی شهر شیراز، شهرداری شیراز و بانک شهر، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی و بهبود ترافیک درون شهری، با بانک شهر اقدام کند.

انعقاد قرارداد جهت اجرای پروژه‌های بهسازی و ایمن سازی کمربندی جنوب و احداث تقاطع‌های آن

در ادامه لایحه شهرداری شیراز، درخصوص اجازه انعقاد قرارداد جهت اجرای پروژه‌های بهسازی و ایمن سازی کمربندی جنوب و احداث تقاطع‌های مربوطه و دور برگردان میلاد با شرکت پارس گستر، به تصویب رسید. 

 براساس ماده واحده این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود نسبت به عقد قرارداد با شرکت سد و عمران پارس گستر (وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح) به استناد بند یک ماده ۳۱ آیین نامه معاملات شهرداری تهران تسری یافته به شهرداری‌های کلان شهر‌ها جهت اجرای پروژه‌های بهسازی و ایمن سازی کمربندی جنوب و احداث تقاطع‌های مربوطه و دورگرد میلاد، تا سقف مبلغ پنج هزار و هفتصد میلیارد ریال و پرداخت به آن شرکت به صورت ۲۵ درصد نقد و ۷۵ درصد مابقی به صورت تهاتر با املاک یا عوارض اعم از پروانه ساختمانی، تراکم با کاربری‌های مختلف یا سایر روش‌های مدنظر کارفرما اقدام کند.

تصویب ایجاد سازمان احیا و بازآفرینی محلات شهری

مصوبه دیگر لایحه شهرداری شیراز، درخصوص ایجاد سازمان احیا و بازآفرینی محلات شهری «شهرداری شیراز و اصلاح اساسنامه سازمان عمران و بازآفرینی فضا‌های شهری»، بود که براین اساس به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود، در راستای ساماندهی بافت‌های فرسوده، محلات و محدوده‌های هدف بازآفرینی شهری و محرومیت زدایی، طی تشریفات قانونی و تصویب اساسنامه‌ها از طریق وزارت کشور، نسبت به تشکیل سازمان بازآفرینی محلات شهری اقدام نماید و در این راستا اساسنامه اصلاحی سازمان عمران (درقالب ماده ۸۴) و اساسنامه سازمان احیاء و بازآفرینی محلات شهری (در قالب ماده ۵۴) ممهور به مهر شورای اسلامی شهر به تصویب رسید.

دستور کار دیگر بررسی لایحه دوفوریتی شهرداری شیراز، درخصوص اجرای زهکش مدرسه شهید کشاورز بود که ضمن تصویب تاییددوفوریت، لایحه به تصویب رسید. 

براساس ماده واحده این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود نسبت به اجرای زهکش داخل مدرسه شهید کشاورز به مبلغ ۲.۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی بودجه سال ۱۴۰۲ به درخواست اداره کل آموزش و پرورش فارس، اقدام کند.

در ادامه لایحه شهرداری شیراز، در خصوص پرداخت کمک هزینه رفاهی به کارکنان بخش خصوصی و رانندگان استیجاری شهرداری شیراز نیز به تصویب رسید. 

براین اساس به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود در صورت وجود منابع مالی و امکان تخصیص اعتبار بر اساس ضوابط و مقررات قانونی نسبت به پرداخت کمک هزینه رفاهی به شرکت‌های تامین نیرو طرف قرارداد با شهرداری جهت واریز به حساب کارکنان بخش خصوصی (مبلغ بیست میلیون ریال به ازاء هر نفر و به صورت ماهانه) از ردیف اعتباری ۱۲۰۲۰۷ (واگذاری خدمات شهری) و ۱۲۰۲۱۶ (واگذاری خدمات اداری) و نیز رانندگان استیجاری از ردیف اعتباری ۱۲۱۴۰۴، از ابتدای سال جاری اقدام کند. 

همچنین پرداخت مورد فوق مستلزم وجود منابع مالی است و در صورت عدم تحقق منابع مالی طی سال مالی جاری، قابل انتقال به سال بعد به عنوان دیون پرسنل نیست.

مصوبه دیگر لایحه شهرداری شیراز، درخصوص بسته تشویقی جهت تولید مسکن سال ۱۴۰۲، بود که با اصلاحاتی به تصویب رسید.

براساس ماده واحده این مصوبه مؤدیانی که از زمان اجرای مصوبه شماره ۱۵۹۳۸/۱۴۰۱/ش مورخ ۴/۱۱/۱۴۰۱، اقدام به اخذ دستور نقشه بر روی املاک خود می‌کنند، در صورت تمایل می‌توانند تا پایان سال ۱۴۰۲ نسبت به خرید بسته‌های سرمایه گذری مسکن شهرداری شیراز اقدام کنند.

در ادامه لایحه شهرداری شیراز، درخصوص مساعدت به پایگاه هوایی شهید نیز به تصویب رسید. 

براساس ماده واحده این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود بر اساس ضوابط و مقررات قانونی نسبت به ارائه خدمات عمرانی و فضای سبز تا سقف مبلغ نود میلیارد و سیصد میلیون ریال به پایگاه هوایی شهید دوران از محل ردیف بودجه عمرانی سال ۱۴۰۲ شهرداری منطقه دو اقدام کند.

تصویب بهای خدمات فنی و کارشناسی جلوگیری و رفع مشاغل و اصناف مزاحم شهری

مصوبه دیگر لایحه شهرداری شیراز، درخصوص بهای خدمات فنی و کارشناسی جلوگیری و رفع مشاغل و اصناف مزاحم شهری، بود.

براساس ماده واحده این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود بهای خدمات فنی و کارشناسی جلوگیری و رفع مزاحمت مشاغل و اصناف شهری را اخذ کند. 

بر این اساس بهای خدمات کارشناسی تشخیص مشاغل و اصناف مزاحم شهری ۱۲ میلیون، بهای خدمات کارشناسی تشکیل پرونده مشاغل و اصناف مزاحم شهری ۲۵ میلیون، بهای خدمات فنی اجرای رای کمیسیون بند ۲۰ یا مراجع قضایی به ازای هر بار ۵۰ میلیون است.

همچنین جهت سال‌های آتی، بهای خدمات موضوع این مصوبه به میزان نرخ تورم رسمی اعلامی توسط مراجع ذی‌صلاح نسبت به سال قبل افزایش می‌یابد.

همچنین لایحه شهرداری شیراز، درخصوص جوایز خوش حسابی عوارض نوسازی، صنفی و خودرو سال ۱۴۰۲، در یکصد و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز بررسی وبه تصویب رسید.

براساس ماده واحده این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود در راستای برگزاری جشنواره خوش حسابی سال ۱۴۰۲ در کد‌های عوارض سالیانه نوسازی، خودرو و صنفی جهت پرداخت جوایز به صورت قرعه کشی به مودیان حقیقی که به موقع عوارض خود را پرداخت کرده‌اند، مبلغ ۷۰ میلیارد ریال از محل ردیف اعتباری ۱۵۰۳۰۳ بودجه شهرداری (هدایا و پرداخت‌های تشویقی) اختصاص دهد. 

مصوبه دیگر لایحه شهرداری شیراز، درخصوص آیین نامه ایجاد حساب ذخیره پیشرفت شهر، بررسی و به به تصویب رسید. 

بر اساس ماده واحده این مصوبه آیین نامه ایجاد حساب ذخیره پیشرفت شهر به پیوست و ممهور به مهر شورای اسلامی شهر شیراز به تصویب رسید. 

همچنین شهرداری شیراز مکلف است آیین نامه مذکور را به صورت آزمایشی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ اجرا نماید و تا قبل از زمان تدوین بودجه سال ۱۴۰۳ گزارش اقدامات خود را در این خصوص به صورت مکتوب به شورا ارائه کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.