سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۱۷ درصدی جوجه ریزی در هرمزگان/تولید بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ

از ابتدای امسال بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.

طهماسب غلام پور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: از ابتدای امسال ۱۳ میلیون و ۲۴۳هزار و ۷۷۵ قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده که ۱۷ درصد بیشتر از پارسال است.

او گفت: در این مدت بیش از ۲۵ هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شده است.

۳۰۵ واحد مرغداری فعال صنعتی گوشتی در هرمزگان وجود دارد که۳۷واحد با ظرفیت ۷۷۵ هزارو ۸۵۰ قطعه در هر دوره در دولت سیزدهم به بهره برداری رسیده است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.