عباسزاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در مراسم بهرهبرداری مرکز پایش تصویری حفاظت الکترونیک شرکت گاز خراسان جنوبی که به مناسبت هفته پدافند غیرعامل انجام شد گفت: این پروژههای گازرسانی در حوزههای مسکونی، صنایع، کشاورزی و تاسیسات بوده که همه مردم استان از ثمرات آن بهرهمند شدهاند.
او با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۹.۸ درصد روستاهای استان گازدار شدهاند افزود: گازرسانی به ۱۰ روستا با ۸۶ خانوار در حال انجام است و با گسترش شبکه انتقال گاز باید تمهیدات لازم برای فصل زمستان به منظور تامین گاز پایدار اندیشیده شود، زیرا اگر تولید متناسب با مصرف نباشد، دچار مشکل میشویم.
معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اهمیت پدافند غیرعامل در حوزههای زیرساختی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت پدافند غیرعامل در استان مناسب است، اما ارتقای سطح ایمنی و عملکرد دستگاههای تخصصی در حوزه زیرساخت اهمیت دارد.
او گفت: به تناسب اقدامات تامین انرژی، تضمین امنیت گاز و ایمنی نیز مهم بوده لذا آمادگی برای شرایط پدافند غیرعامل جزو ضروریات است.
عباسزاده بیان کرد: اگر پیش بینی پدافند غیرعامل را نداشته باشیم در زمان بحران دچار مشکل میشویم و عملکردها زیر سوال میرود لذا اتقان کار در حوزه زیرساختی به حوزههای پدافندی مرتبط است و باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: حملات سایبری و جنگ غیرعامل تهدید جدی محسوب میشود لذا رعایت ملاحظات غیرعامل در حوزههای زیرساختی مهم است.
او با اشاره به موقعیت راهبردی این استان در نوار مرزی شرق کشور، تجهیز در مقابل خطرات احتمالی را ضروری خواند و گفت: امید است با انجام پروژههای مهم زیرساختی و رعایت همه ملاحظات فنی، اعتباری و فرهنگی در بالاترین سطح ارایه خدمت به مردم قرار گیریم.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: جزو استانهای پیشرو در گازرسانی هستیم، زیرا ۱۰۰ درصد شهرها و ۹۹.۸ درصد روستاهای استان گازدار شدهاند.
محمودی عنوان کرد: طی ۲ سال گذشته ۵۳۵ روستای زیر ۲۰ خانوار استان را گازدار کردیم که خدمت بی نظیر در دولت سیزدهم است.
او با اشاره به افتتاح پروژههای پدافندی شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: امروز مرکز پایش تصویری حفاظت الکترونیک به نمایندگی از ۴۲ پروژه پدافندی در سطح شرکت گاز استان به بهرهبرداری رسید.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی جمع اعتبار هزینه شده برای این پروژهها را ۴۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: ۹ دیزل ژنراتور در ادارات شرکت گاز، پنج کانکس بحران با تمامی تجهیزات عملیاتی، سامانه تشخیص و جلوگیری از نفوذ و حمله سایبری و مرکز پایش تصویری حفاظت الکترونیک شرکت گاز از جمله این پروژههاست.
محمودی عنوان کرد: همچنین عملیات اجرایی حفاظت الکترونیک ۶ ایستگاه تقلیل فشار برون شهری، حفاظت الکترونیک هفت اداره در سطح استان و خرید ۱۳ عدد دیزل ژنراتور ثابت و سیار برای استفاده در ایستگاههای تقلیل فشار گاز آغاز شد.