داریوش بارانیبیرانوند اظهارکرد: در حال حاضر تنها راه برونرفت خرمآباد از شرایط فعلی سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است.
وی افزود: روز به روز اختیارات و حوزه کاری شهرداریها کمتر و نظارت بر این نهاد بیشتر و کارکردن سختتر میشود.
شهردار خرمآباد اضافه کرد: تاکنون کارهای خوبی در حوزه سرمایهگذاریها انجام شده است.
وی از وجود بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه و پروژه راکد در خرمآباد خبر داد و اظهار کرد: با وجود این پروژهها شهرداری خرمآباد هماکنون میتواند بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری و پروژه را تعیین تکلیف کند.
بارانی بیرانوند تاکید کرد: هنر مدیریت شهری این است که این پروژهها را به انجام برساند.
شهردار مرکز لرستان در ادامه با بیان اینکه فروختن زمین براساس اعمال ماده ۱۰۱ شهرفروشی محسوب نمیشود بلکه براساس این ماده شهر با یک مالک چندین قطعه زمین را خریداری کرده و پس از فروش آنها، هزینه بدست آمده را صرف کارهای عمرانی میکند نه جاری و حقوق، بیان کرد: شهرفروشی به ماده ۱۰۰ و اینکه چشمان خود را بر تخلف بستن، برمیگردد و یا تراکم ۱۰۰ درصد و ساخت واحد مسکونی هفت طبقه و سایهاندازی و بروز مشکلات شهری و منظر شهری و خیلی از مسائلی که رخ میدهد؛ است.
وی در خصوص فاز دوم پروژه آبشار طلایی و پارک شاپوری، بیان کرد: این دو پروژه هماکنون در دستور کار شهرداری خرمآباد نیست.
بارانی بیرانوند تصریح کرد: برای پروژه آبشار طلایی هفت هشت هکتار زمین وجود دارد که پیگیر هستیم تا به این پروژه الحاق شود اما با توجه به اینکه آبشار طلایی در شورای حل اختلاف به منظور مالکیت مطرح است و ۱۷ هکتاری که قرار است به پارک شاپوری الحاق شود هنوز مشکلات مالکیتی آن نیز حل نشده، شهرداری برنامهای برای فاز دوم پروژه آبشار طلایی و پارک شاپوری ندارد.
شهردار خرمآباد یادآورشد: پروژه آبشار جهادگران خرمآباد فعال است و تعطیل نیست و پس از شش هفت تعطیلی در حال انجام است و به عنوان یکی از جاذبههای شهری برای رونق بخشیدن به شهر مطرح است.