سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرآوری بیش از ۴۰ درصدی یاقوت سرخ در خراسان جنوبی

بیش از ۴۰ درصد زرشک خراسان جنوبی فرآوری می‌شود.

 مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از جشنواره زرشک سال گذشته تا جشنواره امسال ۴ واحد فرآوری و بسته بندی در خراسان جنوبی به بهره برداری رسیده است. 

حسینی افزود: این واحد‌های فرآوری و بسته بندی در شهرستان‌های قاین و سربیشه احداث شده است. 

وی گفت: آب زرشک، شربت زرشک، لواشک زرشک و کنسانتره زرشک از جمله محصولات تولیدی واحد‌های فرآوری در استان است. 

معاون توسعه بازرگانی خراسان جنوبی ظرفیت ۴ واحد بسته بندی و فرآوری استان را ۷۸۲ تن عنوان کرد و افزود: این واحد‌ها ۱۳۵۷ تن زرشک‌تر را جذب می‌کنند.

حسینی افزود: زرشک خراسان جنوبی به کشور‌های روسیه و کشور‌های اروپایی ارسال می‌شود. 

امسال پیش بینی می‌شود بیش از ۹۷ هزار تن زرشک‌تر از ۲۴ هزار هکتار اراضی استان برداشت شود. 

خراسان جنوبی ۳۸ واحد بسته بندی و ۱۲ واحد فرآوری دارد.

برچسب ها: زرشک ، فرآوری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.