محسن عزیزی سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد روز سه شنبه در جمع دانش آموزان مدرسه دخترانه نهم دی شهر یاسوج به مناسبت هفته بیمه سلامت گفت: ورود بیمهها به حوزه پیشگیری از رویکردهای این سازمانها در جهان محسوب میشود که تحقق این مهم در کشورمان با حمایت مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفته است.
وی بیان کرد: براساس این رویکرد که هنوز جزییات آن اعلام نشده بیمه سلامت با اجرای برنامههای ورزشی و سنجش سلامت به کمک تحقق مقوله پیشگیری میآید.
سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اهمیت پیشگیری در بهبود وضعیت سلامت بیمه شدگان ابراز امیدواری کرد: این اقدام بتواند نقش اثربخشی در افزایش سلامت و طول عمر جامعه هدف داشته باشد.
سرپرست بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیمه سلامت استان، یک هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در زمینه درمان بیمه شدگان زیرپوشش هزینه کرده است.
عزیزی ابراز کرد: بیماران صعبالعلاج در سال ۱۴۰۱ در قالب صندوق بیمه بیماران خاص تحت حمایت بیمه سلامت قرار گرفتند و ۹۰ تا ۱۰۰ درصد هزینهها این بیماران طبق قراردادها زیر پوشش بیمه است.
وی با بیان اینکه صندوق بیماران صعبالعلاج شامل ۱۰۷ نوع بیماری از جمله سرطان، پیوند اعضا، بیماران اوتیسمی، سکته مغزی و ... است، گفت: بیش از هفت هزار بیمار در کهگیلویه و بویراحمد دارای نشان بیماری خاص و صعب العلاج هستند و از خدمات بیمه سلامت استفاده میکنند.
عزیزی ادامه داد: بیشترین بیماران خاص نشان دار در استان دیابتیها (وابسته به انسولین) بوده و بیشترین هزینهها پس از سرطان، مربوط به بیماران دیالیزی است.
وی تاکید کرد: هم اکنون ۷۰ درصد از شهروندان ساکن کهگیلویه و بویراحمد معادل ۵۲۰ هزار نفر زیرپوشش بیمه سلامت هستند.
در پایان این آیین، دانش آموزان برگزیده انشاء با موضوع بیمه سلامت با اهدای لوح سپاس و جوایزی تجلیل شدند.