سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گوترش خواستار آتش‌بس بی‌قید و شرط برای امدادرسانی فوری به غزه شد

دبیرکل سازمان ملل که در گذرگاه رفح حضور یافته است، خواستار آتش‌بس بی‌قید و شرط برای امداد‌رسانی فوری به غزه شد.

صفحه توئیتر (ایکس) شبکه خبری الجزیره به نقل از گوترش نوشت: شرط و شروطی برای ورود کمک‌های انسان دوستانه به داخل غزه وضع شده که باید این شروط برای تسریع ورود این کمک‌ها برچیده شوند.

وی تاکید کرد که بیشتر حجم ممکن کمک‌های بشردوستانه باید وارد غزه شود.

گوترش که دو هفته بعد از شروع جنگ و شهادت بیش از ۴۳۰۰ فلسطینی در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به منطقه گذرگاه رفح رفته است، گفت که «اونروا» (UNRWA) (آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک) مسئول توزیع کمک‌ها در باریکه غزه خواهد بود.

سایت رسمی سازمان ملل نیز دقایقی پیش گزارش داد با حضور آنتونتونیو گوترش دبیرکل این سازمان در گذرگاه رفح، به نظر می‌رسید باز شدن این گذرگاه برای ارسال کمک‌های انسان دوستانه به داخل غزه قریب الوقوع باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
سازمان ملل لطفا امداد رسانی فوری به غزه