سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۲.۵ برابری تولید انار در کرمانشاه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه از افزایش ۲.۵ برابری تولید انار طی امسال در مقایسه با پارسال از باغات این شهرستان خبر داد.

شهرام رستمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه با اشاره به آغاز فصل برداشت محصول در شهرستان پاوه گفت : برآورد می‌شود امسال در مجموع بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تن انار از باغات این شهرستان برداشت شود که این میزان تولید ۲ هزار و ۵۰۰ تن بیشتر از سال گذشته است.

وی افزود: در سال گذشته به دلیل شرایط نامناسب آب و هوایی از جمله خشکسالی تنها ۲ هزار تن محصول با میانگین برداشت سه تن در هکتار در این شهرستان تولید شد که این میزان امسال حدود ۲.۵ برابر پارسال است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه سطح باغات انار این شهرستان را بیش از ۶۵۰ هکتار اعلام کرد و افزود: متوسط عملکرد باغات انار شهرستان پاوه در سنوات نرمال حدود ۵.۵ تن در هکتار است که امسال خوشبختانه وضعیت باغات بهتر بوده و به بیش از هفت تن رسیده است.

رستمی ارقام عمده انار باغات شهرستان را شامل ملس ساوه، یوسفخانی، مزله، کارالی، نرمه دانه، پیرمیکائیل و رباب نیریز عنوان کرد و گفت: شهرستان پاوه هم اکنون بیشترین سطح کشت و بیشترین میزان تولید محصول انار را در استان در اختیار دارد.

وی با بیان اینکه محصول تولیدی در باغات انار این شهرستان به دلیل عدم استفاده از سم و کود جزو محصولات سالم به شمار می‌رود ادامه داد: همه ساله علاوه بر صادرات این محصول به استان‌های مختلف بخش قابل توجهی از انار تولیدی در این شهرستان نیز به شکل رب انار روانه بازار مصرف می‌شود.

رستمی یادآور شد: برداشت انار از باغات شهرستان پاوه از اوایل پاییز شروع شده و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.