علی دولو گفت: این ۷۲ تن بلوک خوراک دام توسط شرکت دانش بنیان تولید و به صورت یارانهای در بین دامداران واجد شرایط توزیع شده است.
او افزود: بیش از ۶۰ درصد از هزینههای تولید مربوط به بخش تغذیه دام است، بنابراین باید با استفاده از راهکارها و دستاوردهای روز دنیا به بهبود مدیریت تغذیه دام کمک کنیم.
این مقام مسئول با بیان این که با بهبود تغذیه، درصد هزینه تولید و قیمت تمام شده محصول کاهش مییابد، تصریح کرد: البته تمام این موضوعات وابسته به این است که ما در تنظیم و متوازن کردن جیرهها مطابق با استانداردهای روز عمل کنیم و استفاده از افزودنی و مکملهایی که به بهبود راندمان تولید، بهبود سلامت دام و ارتقای کمی و کیفی تولید کمک میکند را مد نظر قرار دهیم.
دولو گفت: در کنار ارتقای کمی و کیفی تولید، سلامت دام نیز موضوع بسیار مهمی است که با استفاده از روشها و استانداردهای روز دنیا باید بتوانیم شرایط لازم برای افزایش راندمان و کیفیت تولید دام در طول دوره اقتصادی اش را فراهم کنیم.
او افزود: با برگزاری کارگاههای آموزشی میتوان زمینه انتقال موضوعات علمی و تحقیقاتی در زمینه پرورش دام و بهبود مدیریت تغذیه دام همگام با بخش خصوصی و با استفاده از ظرفیت استادان و محققان بین المللی را فراهم کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان همچنین درباره طرح اصلاح نژاد دام سبک نیز گفت: به منظور اجرای طرح اصلاح نژاد دام سبک در شش ماهه نخست امسال ۲ هزار راس از گلههای گوسفندی متقاضیان با مشارکت دامداران اصلاح نژاد شدهاند.