سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعطای اعتبار مالیاتی به واحد‌های تحقیق و توسعه، منجر به اشتغال‌زایی در دانش‌بنیان‌ها می‌شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره مزایای اعطای اعتبار مالیاتی به واحد‌های تحقیق و توسعه برای استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان نکاتی را مطرح کرد.

رمضانعلی سنگدوینی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره تاثیر اعطای اعتبار مالیاتی به واحد‌های تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ صنعتی که از محصولات شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنند گفت: مجلس حدود دو سال قبل قانون جهش تولید دانش بنیان را مصوب کرد و در این قانون بندی را با عنوان اعطای اعتبار مالیاتی به واحد‌های تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ صنعتی که از محصولات شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنند گنجاند، اما دولت در برنامه هفتم که به مجلس ارائه کرد خواستار حذف کلیه معافیت‌های مالیاتی شده بود.

وی در ادامه بیان کرد: کمیسیون تلفیق با این موضوع مخالفت کرد و نه تنها این اعتبار مالیاتی حذف نشد بلکه تقویت و توسعه هم پیدا کرد.

سنگدوینی در ادامه بیان کرد: یکی از مشکلات عمده ما در کشور خام فروشی واحد‌های بزرگ صنعتی، نفتی، پتروشیمی، کشاورزی و غیره است در صورتی که در کشور‌های پیشرفته دنیا خام فروشی اصلاً معنا ندارد.

این نماینده مجلس یازدهم در ادامه بیان کرد: وقتی می‌توانیم این محصولات را تبدیل به زنجیره ارزش کنیم و خروجی آن را به دست مردم برسانیم و یا آن را صادر کنیم و از سوی دیگر مجبور به واردات محصولات خارجی برای تامین نیاز داخلی شویم، اهمیت جلوگیری از خام فروشی بیش از پیش روشن می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: اعطای اعتبار مالیاتی به واحد‌های تحقیق و توسعه شرکت‌های بزرگ صنعتی و استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان یکی از اقدامات در راستای جلوگیری از خام فروشی است، زیرا این واحد‌های صنعتی با علم و تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان اقدام به توسعه زنجیره ارزش خود می‌کنند محصولاتی با ارزش افزوده بالا به بازار تحویل می‌دهند.

سنگدوینی در ادامه افزود: این موضوع منجر به جلوگیری از خام فروشی می‌شود و از سوی دیگر برای دولت ارزآوری بالایی به همراه دارد و همچنین منجر به جلوگیری از خروج ارز از کشور می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: مجلس به همین دلیل به این موضوع ورود کرد و وقتی این حمایت عملیاتی شود مطمئنا عواید و سود آن به خود دولت می‌رسد. ضمن اینکه هم می‌توانند اشتغال ایجاد کنند و هم می‌توانند منجر به صادرات شوند و از خروج ارز از کشور هم جلوگیری شود.

این نماینده مجلس یازدهم ادامه داد: دانش بنیان‌ها خیلی می‌توانند به کشور کمک کنند و ما باید از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم. این قانون و همچنین بند گنجانده شده در برنامه هفتم یک نقطه قوت برای کشور است. صنایع بزرگ با این بند تحریک به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان می‌شود و می‌توانند اقدام به رشد و توسعه خود کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.