سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میانگین عملکرد تولید باغات نمونه بروجرد ۱۰۰ تن در هکتار است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سطح کل باغات شهرستان ۱۳ هزار هکتار و تولید کل باغات شهرستان بالغ بر ۱۰۰ هزار تن می‌باشد.

سید عماد شاهرخی در حاشیه جشنواره سیب شهرستان بروجرد، تصریح کرد: از این باغات شهرستان بروجرد در زمینه تولید محصولات سیب، انگور، بادام، هلو و گیلاس و آلبالو مقام اول سطح زیر کشت و تولید را در بین شهرستان‌های استان و در زمینه تولید گردو، رتبه دوم را بعد از شهرستان سلسله در بین شهرستان‌های استان دارد.

وی ادامه داد: سطح باغات سیب شهرستان یک هزار و ۹۰۰ هکتار و تولید باغات سیب شهرستان ۴۸ هزار تن می‌باشد.

شاهرخی عنوان کرد: شهرستان بروجرد، مقام اول سطح زیر کشت را در بین شهرستان‌های استان دارد.

وی ادامه داد: میانگین تولید باغات این شهرستان با تولید کشوری فاصله بسیار زیادی دارد. میانگین کشوری ۲۵ تن در هکتار است، اما این در حالی است که در بروجرد در هر هکتار، ۷۵ تن برداشت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: لذا این پیام را به ما می‌دهد که لازم است تا یافته‌ها به سایر باغداران منتقل شود.

شاهرخی گفت: از کل باغات سیب، حدود ۷۰۰ هکتار مربوط به سیب‌های تابستانه است با تولید ۱۰هزار تن و یک هزار و ۲۰۰ هکتار سیب پائیزه با تولید ۳۸ هزار تن میباشد که سیب‌های پائیزه عمدتا از از ارقام قرمز و سپس زرد لبنان می‌باشند.

وی گفت: شهرستان بروجرد چندین سال است که بصورت متوالی پرچمدار معرفی باغداران نمونه تولید سیب استان بوده و میانگین عملکرد تولید باغات نمونه به ۱۰۰ تن در هکتار میرسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه تولید سیب درجه یک و دو شهرستان که قابلیت انبار داری دارند، بالغ بر ۱۸ هزار تن می‌باشد و ظرفیت سردخانه‌های بروجرد ۷ هزار و ۳۰۰ تن می‌باشد که شهرستان به مقدار حداقل ۱۰هزار تن احساس میشود.

شاهرخی تصریح کرد: هر ساله حدود ۱۵ – ۱۰ درصد از میوه‌های سیب باغات به دلایل مختلف در پای درختان ریخته میشود که این میوه‌ها قابلیت تازه خوری و انبار کردن را ندارند و به این سیب‌ها، سیب‌های درجه سه، پادرختی و یا به جهت مصرف در صنایع تبدیلی سیب‌های صنعتی گفته میشود.

وی افزود: لذا باید اقداماتی را انجام دهیم تا صنایع تبدیلی، تکمیلی و زیرساخت لازم برای نگهداری فراهم شود و برای باغداران صرفه اقتصادی داشته باشد.

 

برچسب ها: باغ ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.