ایوب کردمدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای و دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی و حمل ونقل سیستان و بلوچستان گفت: ۲۲ مقطع حادثه خیز در این استان آشکار سازی و رفع شده که این امر سبب افزایش ایمنی و عدم وقوع تصادف در این مقاطع شده است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون از مجموع ۱۰ مقطع پرتصادف تعریف شده طی این مدت ۴ مقطع به اتمام رسیده و ۶ نقطه در حال اجراست و هم چنین ۳۶ مورد در حال آشکارسازی است که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز اجرا میشوند.
وی با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۹۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی شمال استان توسط نیروهای راهداری این اداره کل روکش آسفالت شده است، گفت: رفع نقطههای حادثه خیز با محدودیت دید در محور سراوان_کوهک، رفع نقطه حادثه خیز محور زاهدان_میرجاوه از دیگر اقدامات اجرا شده این اداره کل است که سبب اصلاح دید رانندگان و کاربران جادهای شده است.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان به اهدای ۴۱۹ پک ایمنی شامل مثلث شبرنگ، کپسول آتشنشانی وسایر اقلام ایمنی به اتوبوسهای پاکستانی در ایام اربعین حسینی توسط این اداره کل و استقرار نیروهای پلیس راه در پایانه مرزی میرجاوه اشاره کرد و ادامه داد: نصب گاردریل و اجرای روشنایی در سه راهی ملندی پیش از ایام اربعین حسینی از دیگر اقدامات اجرایی این اداره کل بود که سبب صفر شدن میزان تلفات در این ایام شد.
وی به افزایش ۸ درصدی تصادفات در ۶ماهه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: محورهای بحرانی استان محور زاهدان_خاش، چابهار_سرباز، زاهدان_سه راهی دشتک، ایرانشهر _نیکشهر و محور سه راهی دشتک زابل است که این محور به دلیل بزرگراه بودن کمترین میزان فوتی را داشته است که این امر نشان از اهمیت احداث بزرگراهها در استان است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره کل نصب ۱۸ عدد دوربین را در جهت افزایش ایمنی جادههای استان در دستور کار دارد خاطرنشان کرد: پرترددترین محورهای حوزه شمال استان، محور زاهدان_خاش، سه راهی دشتک _زاهدان و زابل_سه راهی دشتک است.