صدیقه مویدیگفت: کار برداشت لوبیا از اواخر شهریور ماه سال جاری آغاز شد و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد.
او پیشبینی کرد: بیش از ۳۰۰ تن انواع لوبیا از این میزان سطح زیر کشت برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مویدی تصریح کرد: برداشت این حبوبات شامل دو مرحلهی برش دستی و جدا سازی مکانیزهی دانه توسط کمباین است که موجب افزایش هزینههای کارگری برداشت میشود.
به گفته او ۲۵ درصد مزارع لوبیا به روش نشتی و ۷۵ درصد به روش تیپ و بارانی آبیاری میشوند که تاثیر زیادی بر مصرف بهینه آب کشاورزی شهرستان دارد.
این مقام مسئول بیان کرد: قیمت و ارزش افزوده بالای محصول، دوره رشدی کوتاه و استفاده از آن به عنوان کشت دوم سبب رغبت کشاورزان به کشت این محصول شده است.
او در ادامه توضیح داد: لوبیا سلامت خاک را بهبود میبخشد، نیتروژن را وارد خاک میکند و نیاز به کود را کاهش میدهد.