سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محمدی:

وضعیت ساختمان‌های ناایمن تهران بررسی می‌شود

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی گفت: وضعیت ساختمان‌های ناایمن و همچنین گود‌های پرخطر برای ایمن شدن در دستور کار سازمان قرار دارد.

در بیستمین جلسه کمیته ایمنی شورای شهر که با حضور دکتر مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر، دکتر علی نصیری رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مهندس امیر یزدی شهردار منطقه ۱۴، قدرت‌الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و جمعی از معاونان و مدیران سازمان‌های آتش‌نشانی، مدیریت بحران شهر تهران و شهرداری منطقه ۱۴ برگزار شد، گزارش‌هایی از اقدامات انجام گرفته ارائه و نقاط قوت و ضعف مورد بررسی قرار گرفت؛ بنابراین گزارش، در این نشست کامران عبدولی معاون سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گزارشی از موضوعات مرتبط با ایمنی منطقه ۱۴ ارائه داد.

وی با ارائه وضعیت بافت فرسوده، تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی، تعداد حریق، حوادث و خدمات ایمنی در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را اعلام کرد.

وی در ادامه به بررسی وضعیت ساختمان‌های ناایمن، وضعیت مراکز درمانی، مدارس، ساختمان‌های پرخطر، منابع آب و بازدید‌های آتش‌نشانی در این مراکز پرداخت. ارائه توضیحاتی در خصوص شیوه‌نامه ابلاغی و پیگیری اجرای دستورالعمل ایمنی و آتش‌نشانی در کمیته ایمنی نواحی، ساختمان‌های بحرانی و شرح ناایمنی‌ها در این ساختمان‌ها و اقدامات انجام گرفته در خصوص رفع ناایمنی‌ها و نقاط بی‌دفاع، موضوعات دیگری بود که در این جلسه از سوی نماینده آتش‌نشانی مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه علی نصیری با ارائه توضیحاتی در خصوص استاندارد سرانه‌های پایگاه مدیریت بحران در مناطق مختلف، نحوه واگذاری پایگاه‌های مدیریت بحران در اختیار سازمان ورزش و انتقال آن به سازمان مدیریت بحران را تشریح کرد و  از افزایش تعداد پایگاه‌های مدیربت بحران در این منطقه خبر داد.

وی از منطقه ۱۴ به عنوان منطقه‌ای که در معرض مخاطرات سیل و زلزله قرار دارد، نام برد و یادآور شد: مساحت بافت فرسوده این منطقه ۳۱۲ هکتار یعنی در حدود ۲۱ درصد مساحت منطقه است. بررسی مخاطرات منطقه، نقاط پرخطر در معرض سیل، بازه‌های پرخطر سیل، ساختمان‌های ناایمن متعلق به شهرداری منطقه، وضعیت گود‌های رها شده، آمار و پراکندگی تلفات انسانی و خسارات سنگین ساختمان بر مبنای سناریوی گسل ری، سامانه هشدار محلی و پهنه‌بندی استان‌های معین و موقعیت منطقه ۱۴ در این پهنه‌بندی موضوعات دیگری بود که رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران به تشریح آن پرداخت.

موضوعات مربوط به برنامه‌های پدافند غیر عامل، اقدامات انجام گرفته به منظور کاهش آسیب‌پذیری در این خصوص، اقدامات پیشگیرانه و فعالیت گروه‌های دوام و خانه‌های دوام و ایمنی در این منطقه و نیز موضوعات و رتبه HSE، بازرسی‌ها و عدم انطباق‌های شناسایی شده موضوعات دیگری بود که معاونان سازمان مدیریت بحران شهر تهران گزارش‌هایی در این خصوص ارائه دادند. توجه به موضوعات ایمنی و اهمیت دادن به این نکات در ارتقای فرهنگی نکات دیگری بود که در این جلسه به آن اشاره شد.  

در ادامه قدرت‌الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی به بررسی وضعیت ایمنی منطقه پرداخت و گفت: توجه به تعیین و تکلیف ساختمان‌های ناایمن و آبگرفتگی در تونل امیرکبیر  در راستای ایمنی بهتر در این منطقه از اهمیت برخوردار است.

همچنین مهندس یزدی شهردار منطقه توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام گرفته ارائه داد و یاد‌آور شد: رفع ایرادات موجود در دستور کار ما قرار دارد و به صورت مرتب و مستمر به پایش موضوعات مربوط به مدیریت بحران، آتش‌نشانی و نیز HSE خواهیم پرداخت.

وی گفت: تلاش می‌کنیم یکی از پایگاه‌های مدیریت بحران جدیدالاحداث منطقه را به منظور افزایش سرانه مدیریت بحران منطقه تا اوایل آبان ماه افتتاح کنیم.  و همچنین پیگیر رفع ناایمنی ساختمان‌های پرخطر در منطقه هستیم و امیدوارم تلاش‌ها به شکلی ادامه پیدا کند تا رفع خطر از این ساختمان‌ها صورت بگیرد.

شهردار منطقه افزود: امکانات و تجهیزات و دانش خیلی خوبی در مجموعه سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران وجود دارد که ما برای رفع ناایمنی باید از این امکانات و برنامه‌ها در مناطق استفاده کنیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.