سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سایه قاچاقچیان مواد مخدر نوجوانان را تهدید می‌کند

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: جامعه هدف قاچاقچیان موادمخدر نوجوانان و جوانان هستند.

اسکندر مومنی صبح امروز در نشست فصلی دبیران شورا‌های هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور که با عنوان «نظام آموزشی و نقش آن در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اعتیاد، راهبرد‌ها و راهکارها» برگزار شد، ضمن تبریک پیروزی برق‌آسای مقاومت اسلامی فلسطین بر علیه رژیم صهیونیستی گفت: حوزه‌های مقابله، درمان و کاهش آسیب و ساماندهی معتادان متجاهر اولویت‌های کوتاه مدت ستاد هستند و همچنان راهبرد اصلی و دراز مدت ستاد، حوزه پیشگیری از اعتیاد است. 

وی افزود: اقدامات بسیار خوبی طی سال‌های گذشته در حوزه مبارزه با موادمخدر از سوی ایران انجام شده است و شاهد کشفیات گسترده‌ای بوده ایم، تقدیم ۳ هزار و ۸۰۰ شهید و بیش از ۱۲ هزار جانباز مؤید جدیت ایران در مقابله با این بلای خانمان سوز است.

دبیرکل ستاد ادامه داد: موضوع پیشگیری با تکیه بر آموزش و آگاهی بخشی بسیار مهم است و توجه به دانشگاه‌ها و مدارس در حوزه پیشگیری دانشجویان و دانش‌آموزان از اعتیاد بسیار حائز اهمیت هستند. 

مومنی تصریح کرد: در کشور، ۱۲ میلیون دانش آموز، یک میلیون معلم و دو برابر تعداد دانش آموزان نیز والدین دانش‌آموزان وجود دارند که اگر هدف گذاری درست و برنامه ریزی مناسب انجام شود، می‌توانیم به اهداف راهبردی خود در بخش پیشگیری از اعتیاد برسیم.

وی ادامه داد: درمان اعتیاد بسیار سخت و پر هزینه است، به ویژه مواد مخدر صنعتی و هزینه‌های زیادی را مراکز ماده ۱۶ و از سوی خانواده‌ها در مراکز ماده ۱۵ پرداخت می‌شود. فردی که معتاد می‌شود غیر از هزینه مادی، موجب وارد شدن آسیب به خانواده و جامعه نیز می‌شود، لذا باید تلاش کنیم یک نفر هم معتاد نشود تا هزینه‌های مادی و غیر مادی به جامعه تحمیل نشود. 

دبیرکل ستاد گفت: با توجه به اینکه ما در کنار افغانستان که تولید ۹۰ درصد تریاک جهان را دارد و تولید کننده اول هرویین و مرفین، مت آمفتامین و شیشه است، همه باید به این تفاهم برسیم که اولویت و راهبرد اصلی، پیشگیری با تاکید بر آموزش و آگاهی بخشی باشد.

مومنی در پایان یادآور شد: جامعه هدف قاچاقچیان موادمخدر نوجوانان و جوانان هستند و گذر از دوره بلوغ نیز به گفته همه متخصصان، یکی از سخت‌ترین دوره‌های شخصیت هر فرد است و فرد ممکن است در معرض بسیاری از آسیب‌ها قرار بگیرد که امیدوارم در این جلسه اهداف مورد نظر دست یابیم.

پایان پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۳۶ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
برادر این پدر سوخته ها در کشور گل و اقسام مواد مخدر را تولید می کنند.باید گرفتید اعدام کنید.دختر های نوجوان اکثرا سیگاری شده اند .ببخشید اینها جنگ فرهنگی و اقتصادی را به داخل خاک ایران کشیده اند
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
جمع کنید این بساط قاچاقچیان را لطفا
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
سردار بهتره مرزبانی رو مجهز و آموزش دیده کنید تا قاچاقچیان براحتی از مرز وارد نشن.
ناشناس
۱۴:۴۳ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
وقتی می گویند با مواد خرد کاری نداریم فقط قاچاقچی گنده بایدم تمام جوانان معتاد شوند
مهدی
۱۲:۰۸ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
به نظر فیلم سناتور مصداق حال و روز کشور است.
چطور تونستید یک مواد مخدر با نام ... در عرض یکهفته در کل کشور نباشد ولی نمی توانید جلوی کل مواد مخدر را بگیرید.
برای مصرف اینهمه مصرف کننده می دانید باید روزانه چند تن مواد وارد کشور شود؟
یعنی نمیشه کنترل کرد؟
ناشناس
۱۲:۰۵ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
دست شما درد نکنه ولی این همه جوون معتاد در پارک ها کودکانی که معتاد هستند. واز اون ها در گدا ها استفاده می شه زن هایی که معتاد به مواد مخدر هستند و علنا در گوشه کنار مشغول ترزیق هستند بدون هیچ ابایی، این نشون میده چقدر موادمخدر راحت همه جا خرید و فروش می شه و قاچاقچی و پخش کننده مواد از پلیس ما جلوتر بدون هیچ ترسی
ناشناس
۱۱:۵۸ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
جناب حالا بگو ببینم مواد مخدر چطور وارد کشور میشه ؟ معلومه که تو مرز های کشور نظارتی نیست. قانون مجازات مواد مخدر چرا اجرا نمیشه؟ چون هر که به هر کیه .راستی وارد کنندگان مواد مخدر کیا هستند؟ کار مردم عادی که نمی تواند باشد، باید دم کلفت باشی که اگه مواد مخدر وارد کردی و گرفتنش بتونی سه سوته آزادش کنی .
ناشناس
۱۱:۲۰ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
حالام زود متوجه شدینننن
پیمان اشراقی
۰۹:۵۰ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
سلام،

بلوغ فکری و جسمی نوجوان او را به خوداتکایی و فرماندهی کارهای شخصی خود تشویق می کند، استقبال از مواد مخدر یک راه اعتراض -آمیز برای ابراز وجود است، این نوع موضوع گیری در موارد دیگر هم هست مثل ترجیح دادن جمع دوستان به خانواده، نوع پوشش خاص، استقبال از فرهنگ های بیگانه مثل گروه های موسیقی،

به هر حال توصیه من این است که نوجوان را از خانواده جدا نکنید و آموزش ها و راهکارها متمرکز بر تقویت سایه حمایتی خانواده باشد.