سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذایی که کودکان دست رد به آن نمی‌زنند + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه برای کودکان را به شما آموزش می‌دهیم.

حتی بدغذاترین بچه‌ها هم دست رد به پیتزا نمی‌زنند. اگر فرزند شما هم مثل بقیه هم‌سن‌هایش عاشق پیتزاست خیلی از سبزیجات و مواد غذایی که در حالت عادی اشتیاقی به خوردن آن‌ها ندارد را می‌توانید در قالب پیتزا به او بدهید.

البته لازم نیست دنبال درست کردن خمیر پیتزا بروید یا خمیر آماده بخرید؛ از نان تست هم به عنوان خمیر پیتزا می‌توانید استفاده کنید. 

مواد لازم 
۲ عدد گوجه‌فرنگی
۱ عدد فلفل دلمه‌ای
۳ عدد قارچ
۱ بسته پنیر پیتزای رنده شده
۲ عدد بادمجان
۲ ق‌س ذرت کنسروی یا پخته شده
سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
چند عدد نان تست
مقداری روغن
نمک و فلفل به میزان لازم


بیشتربخوانید 


طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را پوست کنده مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید و بگذارید نیم ساعت بماند. بعد از این مدت با یک دستمال تمیز آن‌ها را خشک کرده و سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن، بادمجان‌ها را روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود و کمی خنک شوند. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و بگذارید گرم شود.

۲. قارچ‌ها را شسته و به شکل دلخواه خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. بادمجان‌های سرخ شده را با یک چاقوی دندانه‌دار حلقه‌ای برش بزنید. گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم نگینی خرد کرده و کناری بگذارید.

۳. نان‌های تست را آماده کرده روی سطح نان‌ها مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.

بادمجان‌های حلقه‌ای را روی نان‌ها چیده، قارچ را هم روی آن بریزید. بعد فلفل‌ها و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و ذرت را روی سطح مواد بچینید. حالا بعد از چیدن کامل همه مواد روی نان‌های تست، آن‌ها را روی سینی فر در طبقه وسط قرار دهید.

۴. حدود یک ربع صبر کنید تا مواد روی نان‌ها پخته و بی‌آب شوند. بعد از این مدت در فر را باز کرده، سینی را بیرون بیاورید. روی سطح نان‌های تست پنیر پیتزای رنده شده بریزید و بعد دوباره سینی را در فر بگذارید و حدود پنج دقیقه صبر کنید تا وقتی که روی پنیر طلایی و برشته شود.

روش دیگر

شما می‌توانید از مایه ماکارونی هم به جای سبزیجات استفاده کنید، فقط باید به بچه‌ها بگویید ساندویچ‌شان را تا زمان خوردن در جای خنک نگه دارند.

اگر عجله دارید به جای بادمجان، از مخلوط ذرت و هویج کنسروی هم می‌توانید استفاده کنید.

منبع: همشهری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
پیمان اشراقی
۱۲:۵۳ ۱۶ مهر ۱۴۰۲
سلام،

هر غذایی دلیل مخصوص خوشمزگی خود را دارد، مثلا بعضی ها فقط ته دیگ دوست دارند.
ناشناس
۱۲:۰۸ ۱۶ مهر ۱۴۰۲
توی فصل پاییز جایز نیست مصرف بشه
ناشناس
۱۴:۴۸ ۱۶ مهر ۱۴۰۲
چرا؟
ناشناس
۱۵:۲۸ ۱۶ مهر ۱۴۰۲
چرا؟