سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس بسیج اصناف کشور:

شناسایی و توانمندسازی واحد‌های تولیدی ضروری است

حسن پور با اشاره به اینکه راه‌اندازی و احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل هدف اصلی مانع زدایی در تولید است، گفت: به افزایش ظرفیت مجموعه‌های تولیدی کمک خواهیم کرد.

رئیس بسیج اصناف کشور امروز در دیدار با مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان اظهار داشت: شناسایی و پالایش توانمندی‌های بازار در امر توسعه و اشتغال زایی ضروری است.

غلامرضا حسن‌پور  افزود: کمک به رونق اقتصاد و کسب و کار کمک به اشتغال به ویژه در فعالیت‌های اقتصادی خرد و خانوادگی توجه به صادرات با اولویت بازار‌های کشور‌های همسایه و همچنین محرومیت زدایی از طریق فعالیت گروه‌های جهان است که به لطف الهی موفقیت‌های چشمگیری در این زمینه داشته‌ایم.

وی بیان کرد: تولید مانع زدایی و پشتیبانی‌ها یک فرمان از سوی رهبر است که همه بسیجیان موظف به عمل به آن هستند.

رئیس بسیج اصناف کشور بر افزایش کارگاه‌ها و تولید‌های خانوادگی تاکید کرد و یادآور شد: با کمک سرمایه‌های کوچک و بزرگ باید موانع را شناسایی کرد و به یکپارچه سازی این واحد‌ها بپردازیم.

حسن پور با اشاره به این مطلب که راه‌اندازی و احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل هدف اصلی مانع زدایی در تولید است، ادامه داد: ما به افزایش ظرفیت مجموعه‌های تولیدی کمک خواهیم کرد.

رئیس بسیج اصناف کشور در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از مردم فهمیده کردستان گفت: خوشبختانه در اتفاقات اخیر با صبر رهبر و روشنگری‌های صورت گرفته حجم‌های دشمن در سراسر کشور به خصوص کردستان باطل شد و این نشان از همدلی و اتحاد بازار و حکومت است

صادرات صنایع محور از برنامه‌های اولویت‌دار است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان توسعه صادرات صنایع محور را از جمله برنامه‌های اولویت‌دار عنوان کرد و گفت: توسعه بازار صادرات محور هم در اشتغال و هم در بحث اقتصاد استان تاثیر گذار انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی و حمایت‌های همه جانبه شاهد تحقق این امر در کردستان باشیم.

بختیار خلیقی در دیدار با رئیس اصناف کشور اظهار داشت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و فلسفه وجودی وزارت صمت که همان تولید صادرات محور است به این حوزه به صورت جد ورود پیدا کرده‌ایم.

وی افزود: واحد‌های تولیدی باید با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته نگاهی به کشور‌های هدف داشته و بازار صادرات خود را به دست بیاورند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: در حال حاضر ۹۹۶ واحد صنعتی در استان کردستان وجود داشته که از این تعداد ۶۵۸ واحد فعال ۱۶۵ واحد غیر فعال و مابقی به صورت نیمه فعال فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

خلیقی با اشاره به اینکه در حوزه معادن نیز ۳۵۵ واحد معدنی در استان وجود دارد که ۲۰۲ واحد آن فعال و ۷ واحد در حال تجهیز و بقیه هم غیر فعال است، یادآور شد: همچنین در حال حاضر ۸۵ هزار واحد صنفی در قالب ۱۰ اتاق اصناف و ۱۲۵ اتحادیه صنفی در کردستان به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: خوشبختانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان در راستای تحقق شعار سال گام‌های جدی را برداشته و ده هزار و ۵۰۰ نفر شغل را ایجاد کرده و با توجه به برنامه عملیاتی و هدف کمی که از پیش تعیین شده نیز ۱۳ واحد راکد در استان فعال‌سازی شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان این مطلب که با فعال سازی این ۱۳ واحد راکد خوشبختانه بستر اشتغال زایی ۲۸۰۰ نفر فراهم شده گفت: همچنین در زمینه کمک به واحد‌های تولیدی خرد و متوسط تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ پرداخت شده است.

خلیقی اظهار داشت: در سال گذشته به عنوان دستگاه اجرایی استان بیش از ۱۰۰ درصد بحث اشتغال زایی در سامانه اشتغال زایی داشتیم و این امر نشان از توجه به بحث اشتغال و تولید استان دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.