سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اورژانس بیمارستان پاستور بم، جزو اورژانس‌های شلوغ کشور 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: اورژانس پاستور بم جزو ۳ اورژانس شلوغ کشور است که یکی از دلایل آن، تک بیمارستانی بودن شهرستان بم است.

علی صدیقی گفت: اورژانس پاستور بم، جزو ۳ اورژانس شلوغ کشور است که قرار گرفتن در جاده ترانزیتی و تک بیمارستانی بودن شهرستان بم از دلایل این امر است.

او درباره بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی بم افزود: این بیمارستان مربوط به شرکت مادرتخصصی از زیرمجموعه‌های وزارت بهداشت است و پیمانکار نیز از سوی همین شرکت انتخاب شده و دانشگاه علوم پزشکی صرفا در این پروژه بهره‌بردار است و هیچ گونه دخل و تصرفی در وضعیت عمران آن نداریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بم بیان کرد: پارسال این بیمارستان جزو مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمان قرار گرفت و مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ساختمان بیمارستان در نظر گرفته شد.

او  گفت: از اعتبار در نظر گرفته شده در سفر ریاست جمهوری ۲۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت بهداشت بوده و ۲۵۰ میلیارد تومان دیگر آن از اعتبارات سازمان برنامه و بودجه است که با گذشت یک سال و نیم، تنها ۱۲ درصد اعتبار؛ یعنی حدود ۵۰ میلیارد تومان جذب شده است.

صدیقی افزود: این پروژه با قراردادی که پیمانکار دارد از لحاظ ساختمانی و بدون تجهیزات، حدودا با اختصاص۷۰۰ میلیارد تومان دیگر تکمیل می‌شود و اگر ۵۰۰ میلیارد تومان سفر ریاست جمهوری تخصیص پیدا کند، پروژه ۹۰ درصد پیشرفت خواهد داشت.

او در ادامه با اشاره به برنامه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: ۸۰ پروژه بهداشتی نیمه تمام در شهرستان‌های شرقی استان کرمان وجود دارد که برخی از این پروژه‌ها از سال ۹۴ تاکنون بلاتکلیف مانده و ۴۰ پروژه حتی در حد صفر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بم افزود: اولین برنامه ما در بحث‌های عمرانی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است و طبق رایزنی‌های به عمل آمده تا پایان سال حدود ۴۰ پروژه از پروژه‌های بهداشتی نیمه تمام تکمیل می‌شود.

او گفت: شهرستان بم به عنوان پایلوت پزشک خانواده شهری انتخاب شده است که باید در سطح شهر ۳۰ پایگاه بهداشتی داشته باشیم و به ازای هر ۳ هزار شهروند بمی یک پایگاه بهداشتی به همراه یک تیم بهداشتی پزشک خانواده برای ارائه خدمات مستقر شود.

صدیقی بیان داشت: تاکنون ۲۴ تیم بهداشتی تشکیل شده است؛ اما در برخی از مراکز جامع سلامت ما به دلیل کمبود فضا، ۴ تیم مستقر شده‌اند و در حال خدمات رسانی هستند و این تیم‌ها شامل پزشک خانواده، ماما، بهداشت خانواده، روانشناس و تغذیه می‌شود.

 او عنوان کرد: در طرح سلامت خانواده به ازای هر کد ملی، یک پرونده سلامت برای فرد تشکیل می‌شود و پزشک فرد مشخص و نظام ارجاع فعال می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بم با اشاره به الحاق اورژانس بیمارستان پاستور بیان کرد: پروژه توسعه اورژانس پاستور، ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و طبقه اول آن به پاستور الحاق پیدا می‌کند و طبقه دوم آن بخش آنژیوگرافی، اتاق عمل قلب و آی سی یو است که امیدواریم تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

او گفت: با الحاق این اورژانس به بیمارستان پاستور، ۷۵۰ متر به فضای کنونی اورژانس این بیمارستان اضافه و به یک اورژانس استاندارد تبدیل می‌شود.

صدیقی تصریح کرد: خوابگاه دانشجویی در ارگ جدید در حال احداث است که تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که اعتبارات آن از محل وام بانکی و منابع دانشگاه است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.