عبدالله کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در بخش خصوصی همه مطبها و همکاران پزشک باید نسخه مورد نیاز بیمار را الکترونیکی ثبت کنند، چون مراجعه کننده علاوه بر ویزیت باید از یارانه دارو بهرهمند شود.
وی افزود: ممکن است در ایام سال سامانه الکترونیکی قطع شود، اما راهکار جایگزین برای آن مشخص شده که درصد مشخصی از نسخ ماهیانه یک پزشک میتواند غیرالکترونیکی باشد.
کشاورز گفت: در استان بر اساس آمار نظام پزشکی حدود هزار و ۳۰۰ پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص داریم که حدود ۹۵۰ نفر از آنها در بخش دولتی، خصوصی و تامین اجتماعی مشغول فعالیت پزشکی هستند.
این مسئول بیان کرد:تعداد پزشک فعال در شهرستان قزوین ۱۵۹ نفر، شهرستان بویین زهرا ۱۵ نفر، شهرستان البرز ۳۴ نفر، شهرستان آبیک ۱۶ نفر، شهرستان تاکستان ۱۸ نفر و در شهرستان آوج ۳ نفر است.
وی افزود: پزشک متخصص هم در شهرستان قزوین ۲۵۲ نفر، شهرستان بویین زهرا ۱۱ نفر، شهرستان البرز ۸ نفر، شهرستان آبیک ۱۳ نفر، شهرستان تاکستان ۲۸ نفر مشغول فعالیت هستند و در آوج، چون بیمارستان وجود ندارد پزشک متخصص ندارد.
کشاورز اضافه کرد: خدمات پزشکی در چهار بخش داخلی، اطفال، زنان و جراحی در استان قزوین ارائه میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بر اساس شاخص کشوری استان قزوین از نظر تعداد پزشک در میانگین هستیم و به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت ۷ پزشک داریم که فعالیت پزشکی در استان انجام میدهند.
وی افزود: در حال حاضر از نظر زیرساخت آموزشی و درمان در بخش دولتی استان مشکل وجود دارد، اما با هماهنگیهای صورت گرفته و ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی در شهرک مینودر و بیمارستان الحاقی شهید رجایی و بیمارستان جایگزین ۲۲ بهمن در منطقه مینودر و اضافه شدن تختهای جدید در ۵ سال آینده حل میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: شاخص تخت جمعیت در شرایط فعلی ۱.۶ درصد است که با اضافه شدن تختهای جدید به ازای هر هزار نفر جمعیت دو تخت خواهیم داشت.