سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رسول الله (ص) بنیانگذار تمدن اسلامی است

استاد حوزه و دانشگاه گفت: برخی ها هنوز تصور می کنند که پیامبر آمده که تنها اصول عقاید به بشریت بیاموزد اما رسول خدا بنیانگذار تحقق تمدن اسلامی بود.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان شامگاه دوشنبه در جشن میلاد پیامبر اسلام و امام جعفر صادق (ع) گفت: در سه سالی که پیامبر در شعب ابی طالب حضور داشت در ایام حج، تبلیغ می‌کردند و دشمنان می‌گفتند در مواجهه با پیامبر پنبه در گوش خود بگذارید تا حرف‌های او در شما اثر نکند.

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: حرف پیامبر اسلام تنها عقیدتی و فکری نبوده است و بسیاری از افرادی که به ایشان روی آوردند به دلیل آن بود که پیامبر وضع اجتماعی مردم را تغییر داد.

حجت الاسلام پناهیان افزود: پیامبر اسلام مسئول عقیدتی جامعه نبود، بلکه به دنبال آن بود تا زمینه ساز ایجاد قدرت اسلام باشد.

استاد حوزه علمیه عنوان کرد: رسول الله به مخالفان می‌فرمودند، اگر آئین ما را نمی‌پذیرید مشکلی نیست اما بیایید با همدیگر پیمان ببندیم که قبیله‌هایی نیز این پیشنهاد را می‌پذیرفتند.

حجت الاسلام پناهیان ادامه داد: برخی از مردم عصر پیامبر به این دلیل که پیامبر اسلام نظم جدیدی در جامعه حاکم کرد و منجی بشریت بودند در برابر اسلام و شخص پیامبر ایستادند.

استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: برخی‌ها هنوز تصور می‌کنند که پیامبر آمده که تنها اصول عقاید به بشریت بیاموزد اما رسول خدا بنیانگذار تحقق تمدن اسلامی بودند هر چند که شرایط اجازه تکمیل این امر را ندارد.

حجت الاسلام پناهیان بیان کرد: ذکر صلوات یک شعار سیاسی است و در روایت‌ها داریم که صدا را در زمان صلوات بلند کنید در حالی که برای دیگر اذکار دستور بر آرام گفتن ذکر است و صلوات در واقع به نحوی اعلام موضوع سیاسی امت اسلام است.

او گفت: پیامبر اسلام فرمود هیچ کسی همانند من اذیت نشد و برخی‌ها بی ادبانه با پیامبر اکرم سخن می‌گفتند.

استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: بعد از رحلت پیامبر اسلام بیان احادیث آن حضرت نیز ممنوع شده بود و در ادامه احادیث جعلی بسیاری در راستای از بین بردن شخصیت اجتماعی حضرت محمد (ص) ساختند.

حجت الاسلام پناهیان با تبریک میلاد امام جعفر صادق (ع) نیز بیان کرد: بسیاری از روایاتی که امروز به ما رسیده است از امام صادق علیه‌السلام است و ایشان با تعلیم و تربیت شاگردان دین را از غربت بیرون آوردند همانگونه که امام حسین علیه السلام با خون خود اسلام را حفظ کرد و امام صادق (ع) با روش خود دین را نگه داشت به همین دلیل مکتب شیعه را مکتب جعفری می‌نامند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.