عادل پیغامی مدیرعامل منطقه آزاد قشم در نشست با اصحاب رسانه، اولین قدم برای توسعه در هر منطقه را تثبیت مالکیت دانست و اظهار داشت: طبق قانون، اراضی جزیره به نمایندگی از دولت باید در اختیار منطقه آزاد قشم قرار گیرد، اما اراضی موسوم به رفسنجان کار را قفل کرده و باید با کمک رسانهها این مشکل را حل کنیم.
وی با بیان اینکه هر اقدام مهم اقتصادی که به نفع جزیره و مردم بخواهد صورت بگیرد با مانعی به نام اسناد رفسنجان برخورد میکند، افزود: اخیرا شرکت ایلیا استیل با سرمایهگذاری قریب به ۲۰ همت برای تولید فولاد ضد زنگ زمین دریافت کرد و در درحالی که این شرکت توانایی حل مشکلات اشتغال جزیره داشت، دو نفر با داشتن سند رفسنجان مانع کار این شرکت شدند که البته ما از طریق قوه قضاییه پیگیر این موضوع هستیم.
پیغامی عنوان کرد: یکی از واقعیترین اقداماتی که منطقه آزاد قشم در ۵ ماهه اخیر انجام داده است، حمایت شرکت جوو چین برای تولید سلف چینی است که خوشبختانه کار را آغاز کردهاند و این مجموعه قادر است ضمن تولید ال. انجی ۵۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری داشته باشد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، احداث بازار میوه و تره بار در جزیره را یکی از مطالبات جدی مردمی دانست و گفت: جایگذاری زمین به این منظور انجام شده است، اما مشخص نبودن متولی کار را متوقف کرده است.
عادل پیغامی تصریح کرد: در مسئله آب شرب قشم کماکان مشکلات متعددی موجود است و تلاش بر این است که بتوانیم بخشی از مشکلات و تنش آبی را حل کنیم.
وی با تبیین اینکه برای برطرف کردن تنشهای آبی مشکلات متعددی وجود دارد، گفت: یکی از مشکلات آب قشم کمبود آب شیرین کن است، دوم مشکل اتلاف آب است، که ۴۰ درصد آب قبل از رسیدن به دست مصرفکننده اتلاف میشود و این اتفاق به دلیل وجود تأسیسات رسوبی است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اینکه برای حل این معضل با شرکت دانش بنیان قراردادی منعقد شده و با هوشمندسازی شبکه آب قشم از اتلاف آن جلوگیری خواهد شد، گفت: نقطهیابی هوشمند یکی از حرکات خوبی است که بهوسیله این شرکت در حال انجام است با این سیستم نقطه اتلاف آب مشخص و سریعاً مشکل آن برطرف خواهد شد.
وی تشریح کرد: مورد سوم در بحث آب مقوله مخزن است که در حال احداث آن هستیم، اما مهمترین مسئله ما در قشم الگوی مصرف است که فرهنگسازی مصرف آب در قشم بایدانجام شود.
پیغامی با اشاره به طرح جامع ارتباطی خلیج فارس، عنوان کرد: بالغ بر ۱۲ سال پیش مسئله احداث پل خلیج فارس مطرح شده که متشکل از اتوبان کاوه، اسکله کاوه، پل، راه آهن و راههای مواصلاتی که به پل میرسد، است.
وی ادامه داد: این پنجگانه توسعه جزیره قشم درگیر یک عوامزدگی شده و به جای اینکه کار شبکه جامع ارتباطی خلیج فارس از اسکله کاوه شروع شود تمرکز به پل معطوف شد و همراهی تحریمها و نظر مخالف دولت قبل جهت احداث پل خلیج فارس موجب شد که این پروژه ۸ سال در دولت قبل متوقف شود، اما اهتمام دولت سیزدهم به احداث پل خلیجفارس است و منطقه آزاد قشم تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان برای احداث این پل هزینه کرده است.
عادل پیغامی افزود: برای ساخت پل خلیج فارس طبق دستور رئیس جمهور قرار شده که ۲ هزار میلیارد از درآمد تهاتر نفت پرداخت شود که تاکنون ۱۷ میلیارد پرداخت شده، قرارگاه خاتمالانبیا (ص) نیز در این پروژه تعهداتی را پذیرفته که باید به آنها پایبند باشد و کار پل خلیج فارس را در خشکی آغاز کند و اگر نمیتواند به تعهداتش عمل کند این پروژه را تحویل دهد تا ما خودمان پل خلیجفارس را بسازیم.
این مقام مسئول در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر شفافسازی وضعیت ویلاهای ریاست جمهوری، خاطرنشانکرد: نگاه دولت سیزدهم و در رأس آن آیتالله رئیسی بر کاهش تشریفات و تجملگرایی است و ایشان اساسا نمیخواستند این ویلاها برای مجموعه ریاست جمهوری باشد به همین دلیل دستور فروش آن را دادند که یکی از این ویلاها در شرف فروش است.
چرا کسی به وضعیت اجاره بها رسیدگی نمی کند؟؟ چرا برای یک واحد آپارتمان کوچک و نه چندان سالم در بندرعباس، باید شش میلیون اجاره داد؟؟!!! دیگر سالانه به بیست درصد راضی نمیشوند و هر سال دو برابر میشود.. دو سال پیش یک و نیم میلیون، پارسال سه میلیون، امسال شش میلیون!!! باور ندارید یک سر به بنگاهها بزنید... مالکان هر روز پروارتر میشوند و مستاجران ضعیفتر!!!