عزیزالله مولوی گفت: تالار گفتگو در مواجه با مسائل روز دایر شده است، به این صورت که از دانشجویان دعوت میشود تا در این تالار حضور پیدا کنند.
وی اظهار داشت: این دانشگاه از جمله دانشگاههای پیشرو کشور در خصوص راهاندازی تالار گفتگو به شمار میرود.
مولوی با اشاره به اثرگذاری دوران کرونا در دانشگاهها و غیر حضوری شدن کلاسهای درس اظهار داشت: در دوران همهگیری کرونا، زیرساختهای فعالیتهای فرهنگی نیمه فعال شد.
بیشتر بخوانید
معاون فرهنگی دانشگاه شهرکرد با تاکید بر اهمیت احیای انجمنهای علمی گفت: تلاش میشود نسل جدیدی از انجمنهای علمی، فناوری و کارآفرین در دانشگاه شهرکرد متبلور شود و به سمت تربیت دانشجویان آشنا به کسب و کار حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه بعد از همهگیری کرونا شمار تشکلهای دانشجویی از ۲۴ به ۲ تشکل کاهش یافته بود ادامه داد: امروز با تلاشهای انجام شده و به صورت هنرمندانه شمار کانونهای فعال فرهنگی و اجتماعی دانشجویی به هشت کانون رسیده است.
مولوی ادامه داد: مهمترین رویکرد کانونها و تشکلهای دانشجویی تربیت مدیر نسل جدید است.
معاون فرهنگی دانشگاه شهرکرد با اشاره به راهاندازی انجمنی با عنوان انجمن علمی فناوری و کارآفرینی اظهار داشت: در این راستا جلسههایی با اتاق بازرگانی، صنعتگران و فعالان این عرصه برگزار شده است.
وی افزود: برای نخستین بار دانشجویان به مناسبتهای مختلف از جمله روز کارگر، روز پدر و سایر مناسبتها در میدانهای شهر حاضر میشوند و با مردم تعامل میکنند.
مولوی اضافه کرد: رسانه یکی از مهمترین کارکردهای آموزشی، شناختی و تربیتی برای نسل جوان به شمار میرود و این نسل امروز پیش از اینکه تربیت یافته محیطهای آموزشی و آکادمیک باشد تربیت یافته رسانههای جمعی است.
وی برگزاری اردوهای جهادی و راهیان پیشرفت با هدف آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی را از جمله راهبردهای مهم معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه شهرکرد اعلام کرد.