سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت چغندرقند از ۱۲ هزار و ۳۲۸ هکتار از زمین‌های کشاورزی کرمانشاه

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از آغاز برداشت چغندرقند از ۱۲ هزار و ۳۲۸ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان خبر داد.

فرهاد شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : امسال ۱۲ هزار و ۲۳۸ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان زیر کشت چغندر قند بهاره رفت که در مقایسه با سال گذشته سه هزار و ۱۵۱ هکتار کاهش یافت.

وی افزود: این میزان کاهش زیر کشت چغندر قند در استان به دلیل الگوی کشت ابلاغی از سوی وزارت خانه اعمال شد که با هدف صرفه جویی در مصرف آب به عنوان یکی از محصولات پرآب بر صورت گرفت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: پیش بینی می‌شود از مجموع این میزان اراضی زیر کشت چغندر قند بهاره بیش از ۸۰۰ هزار تن محصول برداشت شود که در مقایسه با پارسال بیش از ۲۰۰ هزار تن کاهش نشان می‌دهد.

شریفی میانگین برداشت این محصول را ۷۰ تن در هکتار اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با پارسال در هر هکتار ۲ تن افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه برداشت چغندر قند در استان تا اواخر آذرماه ادامه خواهد داشت یادآور شد: هم اکنون ۲ کارخانه قند بیستون و اسلام آباد در مجموع به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن آماده دریافت محصول چغندرکاران استان هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: محصول مازاد نیز به پنج یا ۶ کارخانه قند خارج از استان ارسال خواهد شد که در این زمینه این کارخانه‌ها با کشاورزان استان قرارداد‌هایی را منعقد کرده اند.

وی با بیان اینکه چغندر قند در استان به صورت بهاره و پاییزه کشت می‌شود اضافه کرد: در کشت پاییزه این محصول امسال از مجموع هزار و ۲۳۷ هکتار از اراضی زیر کشت در مجموع بیش از ۸۱ هزار و ۵۰۰ تن برداشت شد.

شریفی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون در تولید چغندر قند در کشور رتبه چهارم را در اختیار دارد گفت: به دلیل تولید شکر از محصول چغندر قند و نیشکر و به دلیل جلوگیری از واردات شکر و به دلیل اینکه این محصول جزو محصولات استراتژیک محسوب می‌شود محصولی به عنوان کشت جایگزینی برای آن هنوز معرفی نشده است.

وی ادامه داد: الگوی کشت ابلاغی علاوه بر چغندر قند شامل محصولاتی مانند سیب زمینی، ذرت علوفه‌ای و دانه‌ای، پیاز و گوجه فرنگی شده است .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.