عبدالرحمن مرادزاده روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: جزیره خارک از مناطق مهم زیست محیطی استان بوشهر است که در کنار شرایط خاص استراتژیک و نظامی و کاربریهای صنعتی و تاسیسات نفت و گاز، از دیرباز بعنوان یکی از اکوسیستمهای مهم برای حیات گونههای شاخص جانوری بوده است.
وی افزود: گونه آهوی ایرانی یکی از وحوشی است که هم اکنون بعنوان نماد شاخص در جزیره خارک است.
مراد زاده یادآورشد: این گونه با توجه به شرایط جزیرهای بودن خارگ و کمبود زیستگاه، جمعیت آن همواره با چالشهایی روبرو بوده است که در این میان، اداره کل محیط زیست بوشهر تلاش داشته است ضمن مدیریت جمعیت آن، اقدامات حفاظتی لازم جهت ارتقا شرایط زیستی آن را با وجود محدودیتهای کنونی فراهم کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: تامین علوفه برای این وحوش بخصوص در طول فصل تابستان و اوایل پاییز بواسطه خشکیدگی محیط و عدم در دسترس بودن علوفه طبیعی از اقدامات انجام شده است.
رییس اداره مدیریت حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: عملیاتهای تامین علوفه علاوه برجزیره خارگ، با توجه به رصد شرایط زیستگاه و وضعیت علوفه طبیعی در سایر مناطق استان، از جمله جهت تعلیف آهوان منطقه حفاظت شدهمند در شهرستان دیر نیز اجرایی میشود.
خسرو درویشی افزود: حفاظت و حراست از تنوع زیستی و مواهب طبیعی در این استان با قوت و تلاش دو چندان ادامه دارد و در این میان همکاری و مساعدت جوامع محلی و دستگاههای اجرایی میتواند کمک ارزندهای در راه رسبدن به اهداف زیست محیطی باشد.
وی یادآورشد: در جزیره خارگ نیز انتظار داریم مردم فهیم این جزیره با همراهی این اداره کل در امر حفاظت و همچنین اجرای طرحهای مدیریت، شرایط را برای بقا بهتر و بهینه سازی زیستگاهی این حیوان ارزشمند فراهم کنند.