محمدعلی اکبری، مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا از استقبال شالیکاران این شهرستان از کشت دوم محصولات کشاورزی خبر داد.
او افزود: کشاورزان گیلانی پس از برداشت برنج در پایان تابستان، به کشت دوم محصولات کشاورزی در شالیزارهایشان اقدام میکنند.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا، روزهای نخست پاییز، فرصتی برای کشت محصولات کشاورزی و کسب درآمد برای کشاورزان صومعه سرایی است.
اکبری افزود: امسال ۵۰ درصد از زمینهای کشاورزی شهرستان صومعه سرا به زیر کشت دوم رفته است.
او تصریح کرد: پاچ باقلا، سبزیجات، صیفی جات و راتون از جمله محصولاتی است که در کشت دوم پرورش داده میشود.
شهرستان صومعه سرا در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
افزایش تولید محصولات کشاورزی، استفاده درست از منابع آبی، ایجاد اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان در نیمه دوم سال، کمک به حاصلخیزی زمین و مبارزه با آفات زمستانی از اهداف کشت دوم محصولات کشاورزی در گیلان است.
شالیزارهایی که در آن کشت دوم انجام میشود، هنگام آماده سازی زمین برای کشت اصلی برنج، هزینه کمتری برای شخم خواهند داشت.