سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یزد، قطب تولید نوشت افزار در ایران

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: ۴۰ درصد نوشت افزار‌های ایرانی در یزد تولید و روانه بازار می‌شود.

صادقیان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: هم اکنون سه واحد تولیدی نوشت افزار در یزد فعالیت دارند که سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون عدد خودکار و ماژیک و بیش از ۵۰۰ هزار قراض مداد تولید میکنند.

او افزود: در این واحد‌های تولید بیش از ۵۰۰ نفر مشغول به کارند و در نظر داریم با طرح‌های حمایتی دولت، میزان تولید نوشت افزار در این واحد‌های تولیدی را تا ۳۰ درصد افزایش دهیم.

تنها تولید کننده نوشت افزار با تنوع بالای محصولات

علوی پور مدیر واحد تولید نوشت افزار در شهرک صنعتی یزد گفت: این واحد بیش از ۳۰۰ نیروی کار دارد و انواع محصولات نوشت افزار را تولید میکند.

او افزود: محصولات این واحد با کیفیتی بالاتر از کشور‌هایی که تکنولوژی بالا دارند تولید و روانه بازار میشود.

علوی پور ادامه داد: محصولات این واحد، طبق استاندارد‌های ملی است و با ۲ سال گارانتی به مردم عرضه می‌شود.

دادفر مسئول کنترل کیفی این واحد نوشت افزار نیز گفت: روزانه ۳۰۰ هزار خودکار، ۱۲۰ هزار پاک کن، ۱۰۰ هزار ماژیک و ۱۰۰ هزار ست ابزار اندازه گیری در این واحد تولید می‌شود.

او افزود: اقلامی همچون گواش، لاک غلط گیر و رنگ انگشتی نیز طبق سفارش مشتری در این واحد تولید و روانه بازار میشود.

فعالیت بزرگترین کارخانه تولید مداد در استان یزد

افتخاری سرپرست سالن تولید مداد این کارخانه گفت: این واحد تولیدی که سال ۱۳۶۱ فعالیت خود را شروع کرد و اکنون سالانه ۵۰۰ هزار قراص مداد در انواع مداد مشکی، مداد قرمز و مداد رنگی تولید می‌کند.

او افزود: این کارخانه چند سالی است که پا را از تولید مداد فراتر گذاشته است و انواع تراش و خودکار هم تولید می‌کند.

بحرینی مسئول کنترل کیفی این کارخانه گفت: تولیدات این کارخانه در همه‌ی مراحل تولید زیر نظر متخصصین کار آزموده قرار دارد، به گونه‌ای که همه محصولات شرکت شامل مداد، خودکار و تراش طبق استاندارد‌های ملی است و البته کیفیت آن با نمونه‌های خارجی هم برابری می‌کند.

گفتنی است گردش مالی نوشت افزار در کشور حدود ۶ هزار میلیارد تومان در سال است که ۴۰ درصد آن داخلی و ۶۰ درصد آن وارداتی و خارجی است.

بدون شک اگر از نوشت افزار‌های ایرانی حمایت شود، علاوه بر تقویت بنیه‌های فرهنگی و بومی، باعث افزایش سهم تولید کشور و اشتغالزایی بیشتر جوانان بیکار می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.