سیدمحمدحسین واعظ شهیدی مدیر هنری تابلوی نقطه نگاری در پناه خورشید گفت: همیشه در ایام دهه آخر صفر به دنبال راهکاری برای رسانهای کردن حضور زائران و حال و هوای این دهه در مشهد مقدس بودیم که با همفکری همکاران و گروهی که داشتیم به طراحی تابلوی نقطه نگاری با عنوان در پناه خورشید رسیدیم.
واعظ شهیدی بیان کرد: نمونه این کار در حجم کمتری را برای اولین بار در تهران با ۳۰ هزار نقطه و تمثال شهید سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس اجرا کردیم.
مدیر هنری تابلوی نقطه نگاری در پناه خورشید افزود: امسال با همکاری حوزه فرهنگی شهرداری مشهد و حمایتی که از طرح داشتند موفق شدیم تابلوی نقطه نگاری را به ۱۰ برابر طرح قبلی برسانیم و در نهایت تابلوی در پناه خورشید را با ۳۱۳ هزار نقطه و در ابعاد ۳ در ۷ مترمربع طراحی کنیم.
وی تاکید کرد: چنین طرحهایی نیاز به مشارکت بالای مردم و مراقبتهای خاص از سازه دارد. تا کنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر در این طرح مشارکت داشتند و ۹۰ درصد کار انجام شده است و امروز طراحی این تابلو به پایان میرسد.
این هنرمند مشهدی اظهار کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته، عرصه میدان شهدا بهترین مکان برای اجرای این طرح بود. میزان ورود زائران به میدان، روند کار را سرعت بخشید و از طرفی، همکاری و همراهی زائران برای تکمیل این تابلوی مشارکتی بسیار جذاب و دیدنی بود و هر کدامشان با نیت و حال و هوای خاصی این نقاط را پر میکردند.
واعظ شهیدی با بیان این مطلب که تلاش میکند این اثر را به ثبت جهانی برساند گفت: طبق هماهنگیهای لازم با کمیته رکورد ایران، از تمام مراحل کار فیلمبرداری میشود تا ثبت ملی تابلوی نقطه گذاری درپناه خورشید انجام شود و امیدوارم موفق به ثبت جهانی نیز شویم.
وی تصریح کرد: این برنامه با حمایت شهرداری مشهد پا گرفت و بنا به صحبتها و پیشنهاداتی که در جلسات با همکاران فرهنگی شهرداری مشهد صورت گرفته سعی میکنیم سال بعد با کیفیت بهتر و بیشتری این کار را انجام دهیم. هم سازه قویتر باشد، هم کد ملی تمامی افرادی که در طرح شرکت میکنند ثبت شود تا بتوانیم آمار دقیقی از مشارکت زائران داشته باشیم.