سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خشکه کاری شلتوک در ۸۰ درصد از اراضی شوشتر

کشت شلتوک به روش خشکه کاری در شوشتر باهدف مصرف بهینه آب انجام شده است.  

 شلتوک یکی از محصولات پرآب بر است، ولی در شوشتر این محصول به روش خشکه کاری و باهدف مصرف بهینه آب انجام می‌شود.

ناصر حسین پور مدیر جهاد کشاورزی شوشتر با بیان اینکه امسال حدود ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت محصول شلتوک اختصاص یافته است، گفت: باتوجه به تجربه کشاورزان شهرستان از روش خشکه کاری، حدود ۸۰ درصد سطح زیر کشت اراضی شلتوک به این روش انجام شده است.

او  افزود: در این روش، آب به صورت بهینه مصرف می‌شود و میزان مصرف کاهش چشمگیری دارد.

 مدیر جهاد کشاورزی شوشتر می‌گوید: علاوه بر خشکه کاری، روش جدید نواری تیپ در سال آینده اجرایی خواهد شد که مزایایی از جمله مصرف بهینه آب و کاهش علف‌های هرز در مزارع کشاورزی دارد.

حسن سجادی، مسئول ترویج اداره جهاد کشاورزی شوشتر با بیان اینکه کشت شلتوک از تیر تا مرداد هر سال انجام می‌شود، گفت: ارقامی که در شهرستان کشت می‌شوند بیشتر از نوع نجفی و عنبر است.

او افزود: میزان عملکرد در هکتار را حدود ۴ تا ۴ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم است.

به گفته مسئول ترویج اداره جهاد کشاورزی شوشتر، پیش بینی می‌شود امسال حدود ۱۵۰ هزار تن محصول برداشت شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.