سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه رتبه نخست تولید جو در کشور

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در رتبه نخست تولید جو در کشور قرار گرفته است از برداشت بیش از ۴۴۰ هزار تن جو در اراضی کشاورزی استان خبر داد.

فرهاد شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کرمانشاه با تاکید بر کسب رتبه نخست کرمانشاه در تولید جو در کشور، گفت : در تولیدات سال زراعی امسال ۲۰۰ هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت جو رفته که از این میزان بیش از ۱۸۵ هزار هکتار از نوع کشت دیم و مابقی کشت جو آبی بوده است.

وی افزود: با توجه به بارش‌های خوبی که در سال زراعی صورت گرفت در سال جاری ۴۴۱ هزار تن جو از اراضی دیمی و آبی استان کرمانشاه برداشت شد که بر این اساس در کشور به جایگاه نخست تولید این محصول رسیدیم این در حالی است که سال گذشته با ۱۶۰ هزار تن در جایگاه چهارم تولید جو کشور قرار داشتیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به مقابله با علف‌های هرز و عملیات داشت کشاورزان عملکرد خوبی در مزارع کشت گندم بودیم که در مزار دیم ۲ هزار و ۲۰ کیلوگرم و در مزارع آبی چهار هزار و ۶۰۰ کیلوگرم عملکرد را شاهد هستیم.

شریفی با بیان آغاز کست کلزا در استان کرمانشاه، عنوان کرد: کشت این محصول تا ۱۰ مهرماه در مناطق معتدل و سردسیر ادامه خواهد داشت که به دلیل استراتژیک بودن این محصول می‌توان در تناوب گندم نقش بسیار مهمی داشته باشد.

وی بیان کرد: محصول کلزا که معمولاً بعد از کشت گندم انجام می‌گیرد در حاصل خیزی خاک، افرایش تولید محصول گندم و نیز کنترل علف‌های هرز نقش مؤثری خواهد داشت که افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی عملکرد زمین در کشت بعدی گندم را مشاهده کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با تاکید بر چند توصیه به کشاورزانی که کشت کلزا دارند، گفت: با توجه به اینکه بذر این محصول بسیار ریز است بستر باید نرم و و فاقد کلوخ باشد، بذر در عمق ۲ سانتی متری قرار گیرد و بلافاصله بعد از کاشت بذر حتماً آبیاری انجام گیرد .

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.