سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستگیری ادمین یک کانال معاند در تبریز+ فیلم و تصاویر

ادمین یکی از کانال‌های معاند که درصدد برنامه‌ریزی برای ایجاد ناامنی و آشوب در جامعه بود توسط مأموران اطلاعات یگان ویژه فراجا شناسایی و دستگیر شد.

امروز سالگرد فوت آیلار حقی است ،دختری که در زمان اغتشاشات سال گذشته بر اثر سقوط در محل گودبرداری جنب برج مسکونی ۳۱ طبقه شهران تبریز فوت کرده بود، اما ضد انقلاب که به دنبال کشته سازی بود مدعی شده بود که آیلار در تجمعات به دست نیرو‌های انتظامی و امنیتی کشته شده است.

اما آنچه امروز در مراسم سالگرد فوت آیلار حقی به وقوع پیوست رفتار مشکوک یک زن بود که از فاصله دورتر از مزار وی اقدام به عکاسی و فیلم گرفتن از مراسم می‌کرد رفتاری که توجه ماموران اطلاعات یگان ویژه را به خود جلب کرد.

در ادامه ماموران یگان ویژه با مشکوک شدن به این خانم، اقدام به بازرسی از وسایل وی کرده و از صندوق عقب خودرویش تعداد زیادی اعلامیه دست نویس کشف می‌کنند؛ در ادامه هم با چک کردن گوشی تلفن همراه این خانم مشخص می‌شود که وی ادمین یکی از کانال‌های سلطنت طلب با تعداد زیادی فالوور است که برای اغتشاش و دعوت به ناامنی برنامه ریزی داشته است.

 

برچسب ها: اغتشاشات ، ضد انقلاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
داریوش
۱۱:۰۳ ۲۴ شهريور ۱۴۰۲
ماشالله ایول دارین
ناشناس
۰۷:۴۶ ۲۴ شهريور ۱۴۰۲
درود بر غیرتمندان ایرانی بِکاوید وبه دِرَک واصل کنیداین غربزده های داخلی را خداوند پُشت و پناهتان باشدتا دست آوردهای بیشتری داشته باشید تا خشکاندن این ابلهان را شاهد باشیم
ناشناس
۰۰:۲۲ ۲۴ شهريور ۱۴۰۲
آخه این توله انگلیسی مال این حرفا نیست
ناشناس
۱۵:۴۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۲
فقط اعدام زنیکه احمق
ناشناس
۱۵:۰۳ ۲۳ شهريور ۱۴۰۲
زهی خیال باطل
ناشناس
۱۴:۳۱ ۲۳ شهريور ۱۴۰۲
ان شاء الله با همون شاه بدبخت محشور بشید