سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰۳ هزار نفر در سیستان و بلوچستان از آب شرب بهره‌مند شدند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با وارد مدار شدن شبکه آب به ۲۳۲ روستا، ۱۰۳ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شدند.

قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان  در تشریح اقدامات انجام شده آب‌رسانی در استان بیان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی تاریخی این استان در آب‌رسانی، از سال ۹۴ پروژه‌های ویژه آبرسانی با اعتبارات ویژه از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شد و از سال گذشته با پیگیری‌های رسانه‌ای و یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری اقدام‌های ویژه‌تری برای افزایش شاخص آبرسانی صورت گرفت.

وی گفت: در سالی که گذشت ۹۱ هزار نفر در ۳۰۸ روستا به شبکه آب متصل و از ابتدای سال تاکنون ۴۵ روستای فاقد آب با جمعیت بیش از ۱۲ هزار نفر در این استان آبرسانی شدند و با اجرای هزار و ۳۰۰ متر لوله‌گذاری تنش آبی تعدادی از روستای شهرستان نیمروز نیز مرتفع شده است.

قاسمی با بیان این که در حوزه مرکز و جنوب استان با تعویض یا ارتقای سیستم پمپاژ مشکل آب شرب تعدادی از روستاهای دچار تنش آبی رفع شد، اضافه کرد: ۲۳ روستای شهرستان دشتیاری نیز به شبکه آب بهداشتی متصل شده است و امیدواریم در آینده نزدیک با وارد مدار شدن دو روستای باقی‌مانده، مجتمع ۲۵ روستایی دلگان‌ها تکمیل شود که با اتصال به خط انتقال زیرمجموعه مخزن صفرزهی از مجتمع تلنگ، آب شرب برای مجتمع فراهم خواهد شد.

ارتقای شاخص آب روستایی در گرو تامین ۲۴۴۵ میلیارد ریال اعتبار

این مقام مسئول، حفر و تجهیز چاه جدید را از دیگر اقدامات آبفا برای شهر و روستاهایی که منابع آبی آن به دلیل کاهش نزولات آسمانی خشک شده است برای گذر از تابستان امسال اشاره کرد و گفت: ۲۸ قرارداد اجرایی به منظور آبرسانی به شهرها و روستاهای استان انعقاد و ۳۳ مناقصه برای تأمین لوله، لوله گذاری و حفر چاه از ابتدای سال برگزار شده است.

رشد ۵ برابری اعتبارات در دولت سیزدهم

وی رشد پنج برابری اعتبارات را حاصل نگاه ویژه دولت سیزدهم دانست و گفت طی دو سال فعالیت دولت بیش از ۵ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پیشبرد طرح‌های آب و فاضلاب تخصیص یافته است. این در حالی است که طی سالهای ۹۸ و ۹۹ این مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده است.  

اجرای طرح‌های اضطرای برای رفع تنش آبی از شهرها

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به اجرای طرح‌های آب‌رسانی در حوزه شهری نیز گفت: رفع تنش آبی از شهرها نیز در دولت سیزدهم با جدیت دنبال می‌شود به گونه‌ای که در طرح اضطراری تأمین آب زاهدان و منطقه سیستان از دشت‌های هامون هیرمند، حرمک، شیله جدید، و لواریاب مقرر شده با حفر و تجهیز چاه‌های اجرای خطوط انتقال آب و برق احداث آب شیرین‌کن و ایستگاه‌های پمپاژ مربوطه حدود ۲ هزار لیتر در ثانیه آب تأمین شود.

قاسمی، طرح آبرسانی به شهر خاش با اجرای خط انتقال به طول ۷۲ کیلومتر اجرای خط انتقال از آب شیرین‌کن کنارک به شهر چابهار به منظور افزایش ظرفیت انتقال و کاهش هدررفت آب در خط انتقال و همچنین اجرای ۶ کیلومتر خط انتقال به همراه حفر دو حلقه چاه برای رفع تنش آبی شهر پیشین را دیگر پروژه‌های مهم در دست اجرای این شرکت اعلام کرد.

اتصال ۲۳۲ روستا به شبکه آب شرب طی ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، در حوزه آب روستایی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم گفت: طی این مدت مجموعاً ۲۳۲ روستا از محل اعتبارات استانی، ملی و جهاد آبرسانی به شبکه آب شرب متصل شده است.

وی در تشریح اقدامات انجام شده آب‌رسانی در استان افزود: با وارد مدار شدن شبکه آب این تعداد روستا، ۱۰۳ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار بهره‌مند شدند.

قاسمی بیان کرد: با مجموع اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم، شاخص بهره‌مندی از آب شرب روستایی این استان با جهش دو و نیم درصدی به ۷۲٫۵ درصد رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، در ادامه گفت: تنش آبی ۴۱۳ روستای استان با اقداماتی از جمله اجرای خطوط انتقال جدید، حفر و تجهیز چاه، نصب پمپ، ترانس برق و اصلاح و توسعه شبکه برطرف شده است.

برچسب ها: آب شرب ، آبرسانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.