مجید حیدری گفت: درمان بیماران سرطانی به سه شیوه جراحی و برداشتن غده سرطانی، شیمی درمانی و پرتو درمانی صورت میگیرد که در همدان به علت نبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز از دو شیوه نخست برای درمان این بیماری استفاده میشد.
او با بیان اینکه پرتو درمانی با نظر پزشک متخصص از این پس در این مرکز انجام میشود،گفت: پیشتر به علت نبود این خدمت، فرد سرطانی مجبور به مراجعه به خارج از استان و یا پرداخت هزینههای گزاف در بخش خصوصی میشد.
مدیر مرکز جامع سرطان گفت: دو دستگاه شتابدهنده با هزینه کرد ۴۵۰ میلیارد ریال خریداری شده که هم اینک برای خرید این دستگاهها باید دست کم پنج هزار میلیارد ریال پرداخت کرد.
حیدری گفت: با راهاندازی و آغاز پذیرش این مرکز، روزانه میتوان ۳۰ تا ۴۰ بیمار سرطانی را در یک شیفت کاری هفت ساعته پذیرش کرد.
او گفت: هزینه پرتو درمانی حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با راهاندازی این مرکز، میزان هزینه دریافتی از بیمار ۱۰ درصد رقم یاد شده میشود.
مدیر مرکز جامع سرطان گفت: هزینه پرتو درمانی بر اساس تعرفه خدمات پزشکی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت میشود.
حیدری همچنین گفت: تاکنون هشت تخت برای انجام شیمی درمانی در این مرکز وجود دارد. همچنین معاینه و ویزیت بیماران در درمانگاه توسط چهار رادیو انکولوژیست صورت میگیرد.
او گفت: با توجه به مجهز بودن مرکز جامع سرطان به دستگاه سی تی اسکن، در صورت تجویز پزشک نیازی به مراجعه به خارج از مرکز نیست و این کار در همین محل صورت میگیرد.
مدیر مرکز جامع سرطان گفت: روزانه ۵۰ بیمار به مرکز جامع سرطان مراجعه میکنند که برای ۲۰ تا ۲۵ نفر شیمی درمانی صورت میگیرد و مابقی تنها ویزیت یا عکس برداری صورت میگیرد.