عسکری در نشست بررسی وضعیت مدارس غیرانتفاعی گفت: خدمات، ابزار و امکاناتی برای دانش آموزان در مدارس غیردولتی دیده شود و شهریه مدارس هم براساس این موارد دریافت شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه، تعیین نرخ شهریه مدارس غیردولتی باید براساس خدماتی باشد که در مدارس ارائه میشود افزود: متاسفانه مدارسی در سطح استان هستند که کیفیت خدمات آنها با میزان دریافت شهریه متفاوت است که حتما این موارد در برنامه ریزی های آموزش و پرورش باید اعمال شود.
وی ادامه داد: در برخی مدارس غیردولتی تقریبا شهریه پرداختی یک دانش آموز با حقوق یک معلم برابر است که در این خصوص بررسی حق الزحمه معلمان شاغل در مدارس غیرانتقاعی هم زیر ذره بین آموزش و پرورش باید باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه نباید مدارس دولتی در زمینه آموزش نسبت به مدارس غیر دولتی ضعیف عمل کنند، تاکید کرد: در مدارس دولتی هم باید استانداردها به خوبی دیده شوند.
عسکری عنوان کرد: اگر در جایی درآمد سرانه مدارس غیرانتقاعی نسبت به سایر مناطق کشور پایین است، اما نباید گفت که شهریه مدارس به نحوی تنظیم شود که خانوارها تحت فشار مالی قرار گیرند.
وی با بیان اینکه عدالت و انصاف در تعیین نرخ شهریه مدارس غیردولتی باید دیده شود، گفت: اینکه در همان ابتدای سال هزینه کلاسهای تقویتی تحت عنوان شهریه از دانش آموز گرفته شود قابل قبول نیست و اجباری برای کلاس های فوق برنامه در مدارس غیرانتفاعی نباید وجود داشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بر مدیریت فضاهای آموزشی در مدارس تاکید کرد و یادآور شد: هدف از برنامه ریزی برای مدارس غیر دولتی ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش و مساعدت به والدین است.
عسکری با بیان اینکه نرخ لباس مدارس غیرانتفاعی مشخص شده است، گفت: خیاطان لباس فرم مدارس را با همان قیمتی که مشخص شده عرضه کنند و نباید تفاوتی در کیفیت، جنس و قیمت لباس فرم مدارس دولتی و غیردولتی باشد.
مدیرکل اقتصادی استانداری هم گفت: آموزش و پرورش اعلام کرد که اجباری در خرید لباس فرم در سال تحصیلی جدید نیست و دانش آموزان میتوانند از لباس فرم سال گذشته خود استفاده کنند، اما عدهای از این موضوع برداشتهای دیگری کردند.
حسن رضاپور به تشکیل کمیتهای برای تعیین نرخ لباس مدارس غیردولتی اشاره کرد و افزود: در این کمیته با توجه به وضعیت معیشتی مردم قیمت منطقی و معقولی تعیین شده است.
وی ادامه داد: اعلام شد نباید لباسهای دانش آموزان از قیمت ۴۰۰ و ۵۰۰ هزار تومان برای پایههای مختلف افزایش یابد و برای حمایت از تولید مقداری قیمتها را افزایش دادیم لذا در آستانه فصل بازگشایی مدارس باید قیمت تعیین شده اجرایی شود.
رضاپور با اشاره به اینکه ۶۰ خیاط در خصوص دوخت لباسهای مدارس در استان فعال هستند ادامه داد: واسطه خرید لباس فرم دانش آموزان و خیاطان را حذف کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هم در ادامه این جلسه بر استفاده همه دانش آموزان از لباس فرم تاکید کرد و گفت: طبق بخشنامه استفاده از لباس هماهنگ در مدارس نیاز است، اما در راستای کمک به خانواده ها، دانش آموزی که میتواند از لباس فرم سال گذشته خود استفاده کند اجباری برای خرید لباس برای سال تحصیلی جدید نیست.
در این نشست، در خصوص وضعیت سرویس مدارس مطالبی مطرح شد و قرار شد جلسهای تشکیل و قبل از بازگشایی مدارس پیرامون سرویس مدارس تصمیم گیری شود تا مشکلاتی که سال گذشته خانوادهها و دانش آموزان با آن مواجه بودند در سال جدید رفع شود.