فهیمه موسوی گفت: این طرح به منظور غربالگری وضعیت جسمانی زنان و دختران روستایی و شهری به همت معاونت توسعه امور ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان، هیات پزشکی ورزشی و هیات آمادگی جسمانی استان در حال برگزای است.
وی ادامه داد: این طرح در چهار فاز، غربالگری و پایش زنان و دختران و جمع آوری اطلاعات، پردازش اطلاعات و نتیجه گیری، ارائه مدل مداخلهای اصلاح الگوی سبک زندگی مبتنی بر ورزش و پیگیری و ایجاد انگیزههای لازم جهت استمرار در انجام فعالیتهای ورزشی موثر در حال اجراست.
معاون توسعه امور ورزش بانوان ادارهکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان افزود: ارتقای تندرستی زنان و دختران با رویکرد توسعه سلامت اجتماعی و افزایش سطح حمایتهای اجتماعی از جامعه بانوان، پایش و ارزیابی تندرستی زنان و دختران، تحلیل و کاربرد نتایج در تعیین اولویتها و توجه به عدالت در دسترسی و بهرهمندی جامعه زنان و دختران از خدمات ورزشی مبتنی بر تندرستی از اهداف کلان این طرح است.
وی به اهداف اختصاصی این طرح نیز اشاره کرد و ادامه داد: غربالگری وضعیت جسمانی مرتبط با شرایط تندرستی زنان و دختران و توجه به ابعاد مختلف تندرستی زنان و دختران با توجه به آسیب پذیر بودن و وجود فقر حرکتی بین آنان و تامین، حفظ و ارتقای سلامت زنان و دختران از طریق شناسایی روشهای مناسب تشخیصی و درمانی در اختلالات شایع نظیر ناهنجاریهای اسکلتی عضلانی از اهداف اختصاصی اجرای این طرح است.
موسوی خاطر نشان کرد: این طرح در چهار فاز در طول سال در نظر گرفته شده که مرحله به مرحله اجرایی خواهد شد.
بیش از ۴۶ هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب حدود ۵۰ هیات استانی و ۵۰۰ هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.