سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قدردانی از از مهمان‌نوازی مردم عراق و موکب‌داران در ایام اربعین

امام جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه گفت: از مهمان‌نوازی مردم مهربان عراق و موکب‌داران عزیز در ایام اربعین قدردانی می‌کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های نماز جمعه قزوین گفت: از خدا می‌خواهیم به موکبقدردانی از از مهمان‌نوازی مردم عراق و موکب‌داران در ایام اربعین دارن و به ملت مؤمن و مهربان عراقی که با آغوش باز میزبان مردم کشور‌های مختلف در حماسه اربعینی بودند اجر و پاداش عنایت کند.
 
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی افزود: از کشور ما بیش از ۴ میلیون نفر از مرز‌ها خارج شدند و جمعیت خیلی بیشتر از ۲۰ میلیون نفر از کشور‌های مختلف با محوریت حرم امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و یاران باوفایشان در این حماسه عظیم حضور پیدا کردند که نشان دهنده عشق و ارادت روزافزون مردم به اهل بیت (ع) است و از خداوند می‌خواهیم هر سال بر این عظمت بیفزاید.
 
وی یادآور شد: روز جهانی مبارزه با بیسوادی را داریم، ما پیغمبری داشتیم که رسالتش را با کلمات دانش آموزی شروع کرد، یعنی اولین آیاتی که بر آن حضرت نازل شد «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ» بود، بنابراین صحبت حضرت با ادبیات دانشگاه و مدرسه آغاز شد و در جامعه رسول خدا (ص) نباید بیسوادی دیده شود.
 
نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: آنجایی که می‌آیند بیسوادی را در کشور ما و برخی کشور‌های اسلامی با کشور‌های غیرمسلمان مقایسه می‌کنند، این مقایسه درست نیست، آن‌ها هر چقدر سواد دارند همان است که از مدرسه یاد می‌گیرند، اما پیروان اهل بیت (ع) و مسلمان ها، حتی آن‌ها هم که سواد خواندن و نوشتن ندارند، از طریق گوش خود پای منبر، موعظه، سخنرانی و در هیئات مذهبی و جلسات قرآنی در حال سواد آموزی هستند.
 
وی عنوان کرد: جا دارد همه ما دائم در حال معرفت افزایی باشیم، اینکه در روایات آمده هر کدام از ما چهل حدیث را یاد بگیریم، این به معنای سواد است، یک نفر این احادیث را می‌خواند و حفظ می‌کند، یک نفر هم آن‌ها را می‌شنود و حفظ می‌کند، اما به هر حال هر دو صاحب سواد می‌شوند و این ارزشمند است.
 
امام جمعه قزوین بیان کرد: شهادت و رحلت رسول گرامی اسلام را در پیش داریم، در برخی روایات آمده که مظلومانه حضرت را مسموم کردند، یعنی آن حضرت هم به شهادت رسیده اند، دشمنانی که پیامبر (ص) داشت و مایل نبودند سایه برکت رسول خدا (ص) بر سر مسلمانان باشد و برای حضرت نقشه کشیدند.
 
نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: پیشاپیش رحلت پیامبر اعظم (ص) را تسلیت عرض می‌کنیم و خودمان را آماده می‌کنیم در مجالس و محافل بزرگداشت رحلت نبی مکرم اسلام نقش آفرین باشیم.
 
وی تاکید کرد: روز وقف هم در پیش است، پیامبر (ص) فرمودند هر آدمی که از دنیا می‌رود اعمالش قطع می‌شود، هر کاری که می‌کرده دیگر تمام می‌شود، اما سه چیز است که قطع نمی‌شود، یعنی به ما می‌گوید حواستان باشد این سه چیز را در زندگی تان داشته باشید که بعد از مرگ خیلی به کارتان می‌آید.
 
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی تصریح کرد: حضرت در ادامه فرمودند یکی از آن سه چیز این است که علمی داشته باشید که مردم از آن علم استفاده کنند، خداوند مرحوم محمدکاظم آشتیانی و شهیدان تهرانی مقدم و شهریاری را رحمت کند، این‌ها علم داشتند، بسیاری از علما، فقها، اندیشمندان و ریاضیدانان در علوم و فنون مختلف چیز‌هایی از خودشان به یادگار گذاشتند که ملت‌ها از آن علوم در پزشکی، امنیت و عرضه‌های مختلف استفاده می‌کنند، این علمی است که پس از مرگ نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
امام جمعه قزوین یادآور شد: دوم کسی که یک صدقه دائم الاستفاده را داده است، مثل این مسجدی که ما در آن نماز می‌خوانیم، خیلی از مساجد و مدارس ما علی الخصوص مدارس علمیه وقف است، یعنی دیگران آمده اند این‌ها را وقف کرده اند و دائم برکات دارد، علامه طباطبایی، امام (ره)، فقها، مراجع تقلید، علما، وعاظ و منبری‌ها دائم از این مدارس تربیت می‌شوند و برکاتشان به مردم می‌رسد، این از برکات وقف است، آن کسی که مدرسه فیضیه را وقف کرده دائم حالش خوب است و شرایط پسندیده‌ای در قیامت دارد.
 
وی اظهار کرد: سوم کسی که فرزند صالحی تربیت کرده که این فرزند صالح همیشه برای پدر و مادر دعا می‌کند، بنابراین این سه چیز همیشه در پرونده عمل آن کسی که از دنیا رفته جریان دارد و پرونده او بسته نمی‌شود.
 
نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: شهادت امام حسن مجتبی (ع) را هم پیشاپیش تسلیت عرض می‌کنیم، شخصی خدمت امام حسن مجتبی (ع) آمد و عرض کرد یابن رسول الله (ص) من شیعه شما هستم، امام (ع) فرمود‌ای بنده خدا، اگر هر چه ما امر کردیم تو اطاعت کردی، هر چه نهی کردیم تو از آن کناره گرفتی، یعنی به امر و نهی ما اهمیت دادی، راست می‌گویی و شیعه ما هستی، اما اگر این طور نبودی، ما امر کردیم و تو اهمیت ندادی، نهی کردیم و تو به بدی عمل کردی، در این صورت در ادعای خود به گناهت اضافه نکن، ادعا نکن شیعه هستی و این مرتبه شریفه و مقام والا را به خودت نسبت نده.
 
حجت الاسلام و المسلمین عابدینی عنوان کرد: امام (ع) در ادامه فرمود اگر پای کار ما و مرد میدان نیستی، اگر عفاف و حجاب را رعایت نمی‌کنی، اهل امر به معروف و نهی از منکر نیستی، حلال و حرام برایت اهمیت ندارد، از ربا پرهیز نمی‌کنی، غیبت می‌کنی و دروغ می‌گویی، ادعا نکن شیعه اهل بیت (ع) هستی.
 
وی بیان کرد: حضرت در ادامه فرمود اگر این گونه هستی اینطور بگو که من گناه می‌کنم، اما شما را هم دوست دارم، به شما امید دارم و با دشمنان شما دشمن هستم، خیر ببینی.

خطیب نماز جمعه قزوین خاطرنشان کرد: این حدیثی تکان دهنده است، همه ما دوست داریم شیعه اهل بیت (ع) باشیم، اما حضرت فرمود آن موقعی شیعه ما هستید که هر چه ما گفتیم نکنید را انجام ندهید و هر چه ما دستور دادیم را انجام بدهید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.