فرهاد شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در سال زراعی جاری استان کرمانشاه توانست با تولید ۴۴۱ هزار تن جو، رکورد تولید این محصول را برای نخستین بار شکسته و برای اولین بار در کشور نیز رتبه نخست تولید جو را به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به افزایش سه برابری تولید جو در سال زراعی جاری در مقایسه با سال زراعی گذشته افزود: در سال زراعی گذشته این استان با ۱۴۲ هزار و ۱۶۰ تن توانسته بود عنوان چهارم را در کشور به خود اختصاص دهد.
وی ادامه داد: در سال زراعی جاری در مجموع حدود ۱۹۹ هزار هکتار از اراضی استان به کشت جو اختصاص پیدا کرد که از این میزان ۱۴ هزار هکتار به صورت آبی و حدود ۱۸۵ هزار هکتار نیز به صورت دیم کشت شده بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآور شد: این در حالی است که در سال زراعی گذشته ۱۶۰ هزار هکتار از اراضی استان به زیرکشت جو رفته بود که از این میزان ۱۳ هزار آبی و ۱۴۷ هزار هکتار نیز به صورت دیم بود.
وی با اشاره به افزایش عملکرد در واحد سطح نیز افزود: در سال زراعی گذشته به ازای هر هکتار اراضی آبی چهار تن و ۶۲۴ کیلوگرم و اراضی دیم ۵۶۰ کیلوگرم بود که در سال جاری این میزان به ترتیب در اراضی آبی به چهار تن و ۸۵۳ کیلوگرم و در دیم به ۲ تن و ۱۰ کیلوگرم رسید.
شریفی تاکید کرد: استان کرمانشاه با این میزان تولید مقام اول کشوری و استانهای خراسان رضوی و همدان به ترتیب دوم و سوم هستند.