محمدی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در نشست تخصصی، گفت : کشت گیاهان دارویی میتواند نقش اقتصادی و اشتغالزایی بیشتری برای استان ما داشته باشد.
وی ادامه داد: با برنامهریزی جامع برای گیاهان دارویی علاوه بر دستیابی به مدیریت توسعه پایدار در این حوزه بالاخص در ابعاد کلان توسعه اقتصادی- زیست محیطی، بهداشتی (خودکفایی دارویی)، اشتغال، امنیت غذایی و ذخایر ژنتیکی در عرصه استانی و ملی و بنابر همجواری استان با کشور عراق، بعنوان یک منبع درآمد ارزی محسوب و میتواند نقش موثری در اشتغالزایی ایفا کند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: به دلیل استقبال روزافزون در استفاده از داروهای گیاهی و توجه و تلاش کشورهای پیشرفته برای سرمایهگذاری و تولید این محصول، توسعه کشت گیاهان دارویی ضروری است.
وی تصریح کرد: با توجه به توان و ظرفیت تولید گیاهان دارویی در استان و همچنین مزیت رقابتی این صنعت در اقتصاد، برای ورود در عرصه چنین اقتصاد بزرگی سرمایهگذاریهای لازم را در زنجیره ارزش، جهت تولید حداکثری ارزش افزوده گیاهان دارویی، پایهگذاری کرد و از مزیتها و فرصتهای آن برای توسعه صادرات غیرنفتی، رشد اشتغالزایی، درآمدزایی بهره گرفت .