حسن رخشنده استادیار و محقق پیشکسوت گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی مشهد گفت: ساخت این دارو دستاورد بزرگی برای درمان بیماران سلیاک است که حاصل کار تیمی متشکل از استادان پایه و بالینی و دانشجویان بوده است.
او افزود: هم اکنون در دنیا پیشگیری از مصرف مواد غذایی گلوتن دار برای بیماران سلیاک تاکید میشود و یا برای آنان نانهای مخصوص بدون گلوتن تجویز میشود که تهیه آن مشکل، گران و گاهی هم در دسترس نیست.
استادیار و محقق پیشکسوت گروه فارماکولوژی دانشکده پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر ۱۵ بیمار تحت بررسی، این دارو را استفاده کرده اند و با گذشت ۲ ماه از مصرف آنان خوشبختانه علائم بالینی آنان بسیار کاهش پیدا کرده است.
رخشنده بیان کرد: این حرکت قدمی برای حل یک مشکل بزرگ برای درمان بیماران سلیاک است که با کمک تیم تحقیقاتی و با استفاده از محصولات بومی تهیه و طراحی شده است.
چطور به دست بیماران میرسه؟