حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه با گروه زنان و زایمان بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) گفت: با توجه به اینکه نزدیک به ۱۰ هزار زایمان طی سال گذشته در بیمارستان علی ابن ابیطالب علیه السلام زاهدان انجام شده است این استقبال، مسئولیت خطیر مجموعه مدیریتی بیمارستان را برای بهبود کمی و کیفی خدمات، بیشتر میکند.
وی ادامه داد: لازم است تا مجموعه مدیریتی بیمارستان، هر چه سریعتر نسبت به زیرساختهای مورد نیاز برای بهبود ارائه خدمات به مادران باردار به جمع بندی برسند.
وی با اشاره به فعال بودن بخش کودکان در ساختمان شماره ۲ بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام زاهدان گفت: باتوجه به آمار زیاد زاد و ولد در سیستان و بلوچستان و لزوم متمرکز شدن خدمات در این حوزه، تبدیل بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی به بیمارستان مادر و کودک یکی از گزینههای پیش رو است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از بخش زنان و زایمان بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام زاهدان گفت: مسئولیت پذیری، تعهد و پایبند بودن به اخلاق حرفهای از ویژگیهای بارز متخصصین و کارشناسان این بخش است.
محمد حیدر زاده فوق تخصص نوزادان نیز به بیان برخی از چالشها از جمله کمبود نیروی انسانی و برخی تجهیزات اشاره کرد و گفت: ۵۰ درصد مرگ نوزادان کشور در ۲۴ ساعت اول تولد اتفاق میافتد، این ساعات اولیه جهت حفظ سلامت مادر و نوزاد بسیار حائز اهمیت است
وی همچنین به موفقیت سیستان و بلوچستان در کنترل و کاهش مرگ ومیر نوزادان اشاره کرد و این امر را موفقیتی بزرگ برای نظام سلامت دانست.
مرضیه قاسمی مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز به بیان برخی از موفقیتها و ارتقاء شاخصها در این بخش اشاره کرد و گفت: بهبود سطح ارایه خدمات و رضایتمندی مادران مهمترین دستور کار همکاران ما است
وی همچنین بر افزایش پذیرش نیروی متخصص، نیروی مامایی و همچنین بررسی و تغییر شرایط پذیرش نیروی طرحی مامایی تاکید کرد.
زهرا سنچولی سرپرستار بخش مراقبتهای ویژه مامایی بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) زاهدان نیز در حاشیه بازدید رئیس دانشگاه از این بخش گفت: ضریب اشغال تخت در بخش مراقبتهای ویژه مامایی بیمارستان نسبت به سال قبل ۱۲۰ درصد رشد داشته است
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۲ تخت در بخش مراقبتهای ویژه مامایی این بیمارستان فعال است.