سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا:

باید به بلاتکلیفی ۲۶ ساله توسعه کشاورزی پایان داد

رضایی گفت: در حال حاضر کشور مبالغ زیادی صرف واردات مواد غذایی می‌کند، فلذا باید به بلاتکلیفی ۲۶ ساله توسعه کشاورزی پایان داد.

یکصد و چهل و هفتمین نشست کمیسیون شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست «محسن رضایی» دبیر شورا و با حضور مسئولان دستگاه‌های ذیربط با موضوع «تکمیل عملیات اجرایی طرح توسعه و احیای کشاورزی خوزستان و ایلام» و «بررسی پیشنهاد تصویب و ابلاغ احکام مالیاتی» در محل دبیرخانه شورا برگزار شد.

در این نشست درباره راهکار‌ها و پیشنهادات تأمین مالی طرح توسعه کشاورزی خوزستان و ایلام و بازدهی و عملکرد این طرح از زمان راه‌اندازی و همچنین مسائل حوزه مالیاتی بحث و تبادل نظر شد.

«محسن رضایی» در خصوص ضرورت تکمیل عملیات اجرایی طرح توسعه و احیای کشاورزی خوزستان و ایلام گفت: با توجه به پدیده جهانی خشکسالی و تغییر اقلیم، فقط نقاط محدود و خاصی در آینده کشاورزی کشور نقش خواهند داشت و خوزستان یکی از آن نقاط است؛ مضاف بر آن، در حال حاضر کشور مبالغ زیادی صرف واردات مواد غذایی می‌کند، فلذا باید به بلاتکلیفی ۲۶ ساله توسعه این پروژه پایان داد.

دبیر شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به تزریق یک و نیم میلیارد دلاری نقدینگی به این پروژه در سال ۷۶ گفت: باید بازدهی و اثربخشی این طرح طی سال‌های فعالیت، ارزیابی و نتایج آن بررسی و آسیب‌شناسی شود.

در نهایت با توجه به عدم تأیید طرح موضوع در شورای‌عالی سران، مقرر شد پس از ارائه گزارشی از عملکرد و بازدهی این طرح طی سال‌های فعالیت و ارائه طرح و برنامه مدون و مشخص با پیش‌بینی منابع مالی جهت توسعه و تکمیل طرح توسط وزارت جهاد کشاورزی، موضوع در جلسات آینده شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران مطرح شود.

در خصوص چالش‌های سازمان امور مالیاتی در مورد معوقات مالیاتی هم مقرر شد کمیته‌ای تشکیل و فهرست معوقات مالیاتی به تفکیک «قابل وصول» و «غیرقابل وصول» تهیه و به تأیید مراجع نظارتی برسد.

رئیس دبیرخانه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تأکید بر اینکه حتماً یک‌بار برای همیشه تکلیف معوقات مالیاتی کشور مشخص شود، متذکر شد: با توجه به مشخص نبودن مستندات سازمان امور مالیاتی، موضوع پس از تکمیل مستندات در جلسه سران قوا مطرح خواهد شد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناصر
۱۴:۰۸ ۰۹ شهريور ۱۴۰۲
نرم افزار مدیریت تولید و کاشت در هر استان باید ایجاد شود و همه کسانی که قرار این محصولات را حمایت کنن و خرید کنن و قرار بذر بدن و .... در این سیستم فعالیت کنن تا هم قیمت و خرید وفروش تحت نظر دولت باشد و میزان تولید و توزیع و صادرات هر محصول برای دوست مشخص باشد . دولت هم برای تولیدات خارج از این سامانه هیچ مسئولیتی نخواهد داشت