سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدی: برد پرسپولیس مهمتر از گلزنی‌ام است

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به نظرم همین که باعث شدم تیمم برنده از زمین بیرون بیاید، خیلی مهم‌تر از گلزنی است.

 شهاب زاهدی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس بعد از برتری ۲ بر صفر پرسپولیس مقابل فولاد اظهار کرد: در ابتدا این برد را به هوادارانمان تبریک می‌گویم، زیرا کمترین نتیجه‌ای بود که استحقاقش را داشتند. خدا را شکر توانستیم در این هوای گرم و فشاری که فولاد با هوادارانش به ما وارد می‌کرد، بازی را خیلی خوب اداره کنیم و برنده شویم. خیلی خوشحالم در این بازی توانستم به تیم کمک کنم.

او در واکنش به این موضوع که هواداران منتظر اولین گل او با پیراهن پرسپولیس هستند، گفت: هواداران را کامل درک کرده و از حمایتشان تشکر می‌کنم، اما همیشه بخشی از تیم هستم و تلاش می‌کنم تیم نتیجه بگیرد. هرچند امروز گل نزدم، اما توانستم پاس گل بدهم و همین که باعث شدم پرسپولیس برنده از زمین بیرون بیاید، خیلی مهم‌تر از گلزنی است.

مهاجم پرسپولیس درباره جو ورزشگاه و به آشوب کشیده شدن مسابقه در لحظات پایانی گفت:  این اتفاقات در بازی پیش می‌آید. چند لحظه قبل از آن صحنه‌ها نیز خطایی روی من شد که جایش روی پای من مانده است.  

زاهدی درباره اینکه کریستوفر کنت در آن لحظه به او چه گفت: به من گفت بازی را ادامه بده، زیرا همه بازیکنان با اخلاق هستند. مشکل خاصی نبود و همه این اتفاقات جزیی از بازی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.