رضا همایونفر متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در برنامه ضربان شبکه سلامت گفت: برخلاف تصور عامه، تاثیر تغذیه سالم بر سلامت پوست و مو بسیار بیشتر از اثرات محصولات آرایشی و بهداشتی است زیرا کیفیت خونی که به این اندامها میرسد ، تعیین کننده سلامت پوست و مو است. همچنین تغذیه مناسب میتواند سرعت ریزش مو را در افرادی که به صورت ژنتیکی مبتلا به ریزش مو هستند،کم کند و در افرادی که استعداد ژنتیکی ریزش مو را ندارند، متوقف کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: پوست و مو بعد از گلبول های قرمز خون سریعترین سرعت تکثیر را در بین قسمتهای مختلف بدن دارند و تغذیه مهمترین عامل در رشد پوست و مو است.
همایونفر گفت: اسیدهای چرب امگا ۳ نقش انکار ناپذیری در حفظ سلامت پوست دارند و مردم مناطقی که مقدار بسیار زیادی ماهی مصرف میکنند تقریباً هیچ وقت به آکنه مبتلا نمیشوند. یکی از بهترین منابع اسید های چرب امگا ۳، روغن کانولا است. انواع آبزیان و مغز گردو از منابع غنی امگا ۳ محسوب می شوند.