سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خراسان جنوبی پیشرو در سرانه فضای آموزشی استاندارد

سرانه فضای آموزشی استاندارد به ازای هر دانش آموز در خراسان جنوبی ۶/۶۸ مترمربع است که نسبت به میانگین کشوری ۱/۴۵ مترمربع بیشتر است.

رخسارپور مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی در برنامه زنده دروازه دولت صدا و سیمای استان گفت: به طور کل سرانه فضای آموزشی استاندارد ۸.۳۹ مترمربع و میانگین کشوری ۵.۲۳ متر مربع به ازای هر دانش آموز است که استان با آمار ۶.۶۸ متر مربع از میانگین کشوری بالاتر است.

 او افزود: البته در بیرجند به خاطر افزایش تعداد دانش آموزان و مهاجرت افراد از سایر شهرستان‌ها به مرکز استان این آمار ۴ ممیز ۹۳ صدم متر مربع به ازای هر دانش آموز است و در مرکز استان ۴۵ مدرسه دو شیفته وجود دارد که آمار کمی است و به طور کل نیاز به احداث ۸۰ مدرسه جدید در استان داریم.

 رخسارپور بیان کرد: طی دو سال اخیر در دولت سیزدهم ۹۳ طرح با ۲۹۳ کلاس درس و هزینه کرد ۲۵۰ میلیارد تومان در استان افتتاح شد و سه طرح بزرگ در استان که به همت دکتر گنجی در حال ساخت است مهر امسال افتتاح می‌شود.

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی ادامه داد: این دو سالبرای ۴۲۰ مدرسه با اعتبار ۶۷ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی و هوشمند تهیه و نصب شد.

 او عنوان کرد: میزان اعتبارات استانی ما نیز نسبت به دو سال قبل افزایش ۲۲۰ درصدی داشته است.

رخسارپور اظهار کرد: همچنین در بحث استانداردسازی گرمایشی و سرمایشی نیز برای ۴۰۰ مدرسه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان و بهره‌مندی ۱۰۳۷ کلاس درس استاندارد سازی صورت گرفت.

 مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی گفت: در زمینه آسفالت مدارس نیز یک ردیف قیر رایگان داریم و در مدت این دو سال ۱۴۰ مدرسه با متراژ و هزینه کرد ۴۳ میلیارد تومان آسفالت شد و سقف ۲۰۱ مدرسه در متراژ ۱۳۷۰۰ متر مربع ایزوگام شد.

 او افزود: همچنین در مدت ۲ ساله، ۷۶ مدرسه تمام کانکسی حذف و مدارس و سازه‌های ایمن جایگزین آن‌ها شد.

 رخسارپور بیان کرد: طی این دو سال خیرین ۱۷۵ میلیارد تومان برای طرح‌ها کمک کرده‌اند که این مبلغ ۴۰ درصد کل هزینه‌های صرف شده است.

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در این ۲ ساله بنیاد علوی با هزینه کرد ۳۵ میلیارد تومان در احداث ۲۵ مدرسه شامل ۱۰۸ کلاس درس و بنیاد برکت با هزینه کرد ۳۰ میلیارد تومان در احداث ۷۳ مدرسه شامل ۲۸۷ کلاس درس مشارکت داشته است.

برچسب ها: مدارس ، نوسازی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.