سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازار میوه و صیفی در آرامش به سر می‌برد

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به فراوانی عرضه میوه، صیفی و سبزی نسبت به تقاضا، بازار در آرامش به سر می‌برد.

آقای مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان از ثبات قیمت میوه و صیفی خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی عرضه در برابر تقاضا، بازار میوه و صیفی نوسانی ندارد و کماکان در آرامش به سر می برد.

او قیمت هرکیلو سیب درختی را ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو سیب ۲ رنگ ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان، کیوی ۳۰ هزارتومان، شلیل شبرنگ ۲۰ تا ۳۵ هزارتومان، شلیل شمس ۳۰ هزارتومان، انگور عسگری ۳۵ هزارتومان، انگور بیدانه قرمز ۴۵ هزارتومان، انگور مهری ۳۰ هزارتومان، انجیر ۴۵ تا ۵۵ هزارتومان، گلابی بیروتی ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان، گلابی شاه میوه ۶۰ تا ۷۰ هزارتومان، هلو هسته جدا ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، خیار گلخانه ۳۰ هزارتومان و خیار رسمی ۳۰ تا ۳۵ هزارتومان است.

دارایی نژاد قیمت هرکیلو هندوانه را ۵ تا ۸ هزارتومان، طالبی ۱۲ تا ۱۵ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان و خربزه مشهدی ۱۲ تا ۱۷ هزارتومان اعلام کرد و گفت:با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود در خرده فروشی‌ها باید عرضه شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان ادامه داد: قیمت کنونی هرکیلو موز اکوادور ۶۰ تا ۶۸ هزارتومان، موز هندی ۵۵ تا ۵۸ هزارتومان و انبه ۷۰ تا ۸۰ هزارتومان است.

او گفت: اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۱۱ هزارتومان، پیاز ۴ تا ۶ هزارتومان، سبزی جور (پلو، آش، قورمه) ۱۵ هزارتومان و سبزی خوردن ۱۸ هزارتومان در میدان مرکزی عرضه می‌شود.

دارایی نژاد گفت:با توجه به انتقال بخشی از میوه‌های تولیدی به سردخانه و احتساب هزینه‌های بسته بندی، سردخانه و حمل و نقل پیش بینی می‌شود که قیمت از ماه آینده ۱۰ درصد دچار تغییر شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۴۵ ۰۸ شهريور ۱۴۰۲
بله دیگه میوه ارزان شد همه کارها درست شد یه فکری هم به بازار افسار گسیخته خودرو و مسکن بیاندازید اگه زورتون به مافیای خودرو و... نمیرسه لااقل ضعیف کشی نکنید کمر بیچاره کشاورز را نشکنید این همه هزینه های بالای کاشت داشت برداشت آخرش هم هیچی
اگه محصولات کشاورزی فراوان هست کمی صادرات انجام دهید هم ارزآوری واسه کشور هست و هم اون کشاورز بدبخت لااقل میتونه هزینه های صرف شده را جبران کنه